maria_kore
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 26
80€ ερωτικο μασάζ, στοματικό χωρίς προφυλακτικό,σεξ
Από 19:00-02:00
Το μασάζ γίνεται να μην είναι ερωτικό ; :S80€ ερωτικο μασάζ, στοματικό χωρίς προφυλακτικό,σεξ
...άλλο τηλέφωνο έχεις?...γιατί σε αυτό δεν απαντάς...ούτε σε κλήσεις...ούτε σε sms...και το viber το διέγραψες...6982305313
δεν ξέρω καλό μασάζ μόνο ερωτικοΤο μασάζ γίνεται να μην είναι ερωτικό ; :S
έβαλε ψεύτικες φωτογραφίες ......άλλο τηλέφωνο έχεις?...γιατί σε αυτό δεν απαντάς...ούτε σε κλήσεις...ούτε σε sms...και το viber το διέγραψες...
...έπρεπε να ξεκινήσεις με e-mail καρδούλα μου...είναι πιο πολύ της μόδας τελευταία... ...
Τουλάχιστον πίπα ξέρεις; :Sδεν ξέρω καλό μασάζ μόνο ερωτικο
συν το χοτελ 125Μάγκες το μωρό είναι όπως στην φωτό, όχι του προφιλ αυτήν που ανέβασε σήμερα, γύρω στα 25-26, έχει πολύ ωραίο κορμάκι είναι πολύ φιλική πάρα πολύ καθαρή το τονίζω αυτό!!! επέμενε για χοτέλι αλλά δεν την αδικώ, την επόμενη φορά λέει τώρα που με ξέρει έρχεται και σπίτι μου. Επί το έργο τώρα, αν δεν θέλεις μασάζ μπορείς να το αντικαταστήσεις με μπαλαμούτι, δε λέει όχι σε τπτ αλλά δεν γουστάρει τα άγρια άντε κανά χαστουκάκι στο κωλαράκι, είναι περισσότερο GFE η κατάσταση, πίπα πολύ καλή χωρίς τάσεις να θέλει να σε τελειώσει από το τσιμπούκι αλλά αν τελειώσεις όπως εγώ πρέπει να κάνεις ντουζάκι οπωσδήποτε πριν τη δεύτερη φορά, γουστάρει να την γλύφουν, είναι πολύ καθαρό το μουνάκι της χωρίς ίχνος από περίεργες μυρωδιές, στο γαμήσι πολύ καλή και παίρνει πρωτοβουλίες, εγώ προχτές, αν και πρώτη φορά κι ήταν λίγο σφιγμένη, ένιωσα ότι είχα ψωνίσει πιπινάκι που ήθελε να γαμηθεί από κλαμπάκι στο Μπουρνάζι. Διάρκεια 1 ώρα γεμάτη 2 φορές και πλήρωσα 100 ευρόπουλα (80+20 την δεύτερη φορά) αλλά τ αξίζει με χίλια το μωρό
ναι ανάλογαΦιλιά δίνεις μωρό?
120 μαζί με το χοτελι αλλά την επόμενη φορά θα είναι 100 ;)συν το χοτελ 125
Φωτογραφίες σού θα δούμε, να ξέρουμε πώς είσαι;Αν έχετε την καλωσύνη στείλτε μου μνμ στο βιμπερ η στο ουατσαπ
έχει στο προφιλ της...Φωτογραφίες σού θα δούμε, να ξέρουμε πώς είσαι;
Δεν υπάρχουν αυτά τα λινκέχει στο προφιλ της...
https://tineye.com/search/d9d26ae2c69acbd547970e294a2523e4ea2f53ca?extension_ver=chrome-1.3.0&page=1...
και άλλες να βάλει θα μπούμε σε διαδικασία αναζήτησης ξανά...