Ξερει κανεις αν η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την SIRINA) ειναι σε καποιο studio εδω στη θεσσαλονικη?
R reystar22 Μέλος Εγγρ. 30 Μαΐ 2013 Μηνύματα 56 Like 6 Πόντοι 0 12 Ιαν 2015 #1 Ξερει κανεις αν η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την SIRINA) ειναι σε καποιο studio εδω στη θεσσαλονικη?
K Kapsonis19891989 Μέλος Εγγρ. 12 Μαΐ 2014 Μηνύματα 3.908 Κριτικές 12 Like 21 Πόντοι 26 12 Ιαν 2015 #2 reystar22 έγραψε: Ξερει κανεις αν η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την SIRINA) ειναι σε καποιο studio εδω στη θεσσαλονικη? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μακριά ρε ! δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγοκολώνα/κομοδίνο....αγγαρεία κάνει η τύπισσα
reystar22 έγραψε: Ξερει κανεις αν η Μαρια Αλεξανδρου (αυτη απο την SIRINA) ειναι σε καποιο studio εδω στη θεσσαλονικη? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μακριά ρε ! δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγοκολώνα/κομοδίνο....αγγαρεία κάνει η τύπισσα
OP OP R reystar22 Μέλος Εγγρ. 30 Μαΐ 2013 Μηνύματα 56 Like 6 Πόντοι 0 12 Ιαν 2015 #3 εχεις ακουσει τιποτα φιλε?
specialmeetings Μέλος Εγγρ. 4 Ιουν 2014 Μηνύματα 346 Like 0 Πόντοι 1 13 Ιαν 2015 #4 YannisKapsonis έγραψε: μακριά ρε ! δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγοκολώνα/κομοδίνο....αγγαρεία κάνει η τύπισσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... για πες μου γιατι μια φορα π ειχα παει σπιτι τις και ηταν και αυτη η Χρυσα εκει περα (μαλλον μαζι μενουν) μου φανηκε πολυ καυλιαρα... αλλα χωρις να δοκιμασεις ποτε δν ξερεις!
YannisKapsonis έγραψε: μακριά ρε ! δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγοκολώνα/κομοδίνο....αγγαρεία κάνει η τύπισσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... για πες μου γιατι μια φορα π ειχα παει σπιτι τις και ηταν και αυτη η Χρυσα εκει περα (μαλλον μαζι μενουν) μου φανηκε πολυ καυλιαρα... αλλα χωρις να δοκιμασεις ποτε δν ξερεις!