Νέα

Maria Nicol (Μαρία Νικολαΐδου) - Best Ass Ever

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pankosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει τα καλύτερα οπίσθια της Ελλάδας;

• Ναι

Ψήφοι: 78 62,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 47 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

EferaToKreas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
3
Like
156
Πόντοι
280
Απ' αυτή τη φωτο πάντως

προκύπτει ότι είναι πλαστικά.

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά και ο κώλος έχει πειραχτεί και δεν είναι επειδή το λέω εγώ, αλλά πολλά άτομα φίλοι/φίλες της.

EDIT: το 2013 είχα ανεβάσει και φωτος της από πριν τις πλαστικές στο ίδιο thread αλλά δεν εμφανίζονται για κάποιον λόγο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
sh1.jpg

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά και ο κώλος έχει πειραχτεί και δεν είναι επειδή το λέω εγώ, αλλά πολλά άτομα φίλοι/φίλες της.

EDIT: το 2013 είχα ανεβάσει και φωτος της από πριν τις πλαστικές στο ίδιο thread αλλά δεν εμφανίζονται για κάποιον λόγο.

Δε μου χαλάς τίποτα.  Για πράματα που δεν ξέρω, δε μιλάω.  Ειδικεύομαι στις μπροστινές αναρτήσεις, όχι στις πίσω.
Και για τις μπροστινές πάντως, το ότι "ξέρω πολλά" δε σημαίνει ότι τα ξέρω όλα. Μπορεί δηλαδή κάποτε να κάνω κι εγώ λάθος.

Μάλιστα φίλος μου, γιατρός, που ζει στις ΗΠΑ και βλεπόμαστε ταχτικά, και ξέρει από πλαστικές (κάνει κι ο ίδιος σε ασθενείς του) και είναι και γερό καμάκι (δηλαδή έχει χουφτώσει εκατοντάδες αμερικάνικα βυζγιά), μου έλεγε πριν 1-2 χρόνια ότι η τεχνική και τα ενθέματα στήθους έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ, που ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ακόμα και μετά από "ψηλάφηση" του πειραγμένου στήθους, μπορεί να μην το καταλάβει.

Στο θέμα μας όμως η πιθανότητα λάθους εκτίμησης είναι μονόδρομος, δεν είναι αμφίρροπη. Δηλαδή:
Το να ξεγελαστείς και να πάρεις ένα τεχνητό στήθος για φυσικό, μπορεί να συμβεί. Και σε μένα, και στο γιατρό που θα το χουφτώσει, και σε όλους. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της πλαστικής χειρουργικής επιστήμης.
Το αντίστροφο, δηλαδή να ξεγελαστείς και να πάρεις ένα φυσικό στήθος για τεχνητό, δεν μπορεί να συμβεί. Ή μάλλον για να συμβεί πρέπει να πρόκειται για τερατογέννεση, για να έχει τέτοιο (παραπλανητικό) αποτέλεσμα.

Δε λέω ότι της συγκεκριμένης είναι κακοφτιαγμένο. Λέω απλώς ότι είναι φτιαγμένο, δηλαδή δεν είναι όπως όταν τη γέννησε η μάνα της. Και οι ατέλειες στο φτιάξιμο είναι τέτοιες, που σε μένα (τουλάχιστον), και απ' αυτή τη φωτογραφία που έβαλα, είναι ορατές.

Για κώλους δεν ξέρω.

URL]]

OP
OP
Pankosm

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16

Να παρατεθουν ολα τα διαθεσιμα στοιχεια, εχει ενδιαφερον το θεμα

EferaToKreas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
3
Like
156
Πόντοι
280
Να παρατεθουν ολα τα διαθεσιμα στοιχεια, εχει ενδιαφερον το θεμα

Τότε είχα κάνει το ποστ με αρκετές φωτο αλλά δεν ξέρω τι παίχτηκε, ελπίζω να τις ξανά βρω. Πρέπει να θυμηθώ ποιος μου τις είχε στείλει :P

Συνημμένα

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 51
OP
OP
Pankosm

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
:fuck1:

Συνημμένα

• Untitled1120.jpg
    Untitled1120.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 106

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι απυθμενος τι αβαθης πατος ειναι αυτος πατουραρα για 69 να μη χορταινεις ευγε πανο

OP
OP
Pankosm

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
ο,τι μπορουμε κανουμε

OP
OP
Pankosm

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
:tits:

Συνημμένα

• Untitled121.jpg
    Untitled121.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 75

Black1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
281
Απο φατσα ομως ειναι  :S

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δεν μας χαλαει μια δοκιμη...ετσι δεν ειναι? :think: :think:

OP
OP
Pankosm

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
Επειδη ο κωλος σχηματιζει αυτοδυναμια βασει του γκαλοπ μηπως να κανουμε και κανενα για τη φατσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom