Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.910
- Πόντοι
- 8.346
Μόνο εγώ θέλω να της ρίξω κλωτσομπουνιδια??
Ψεύτικη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Ψεύτικη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Θα σου τα πρήξει ρε τυπε. Φαίνεται η τύπισσα είναι κλασσική γαμημενη ελλεηνιδαΜόνο για deep throat μέχρι να μπούν και τα @ρχιδι@ μέσα και μετά χύσιμο στην μαπα.... μόνο αυτό αξίζει !
Δεν το έβρισκα ρε φίλε...Τύπε άνοιξες ολόκληρο νήμα για να γράψεις ότι θες να της ρίξεις κλωτσομπουνίδια;
Μπορούσες να το γράψεις και στο νήμα για το masterchef
Να το ρε τύπεΔεν το έβρισκα ρε φίλε...
Τι περίμενες νήμα για το ποσο μουναρα είναι όπως όλα τα άλλα νήματα για ραντομ τυπισσες?
Αλβανακι είναι η καύλαΘα σου τα πρήξει ρε τυπε. Φαίνεται η τύπισσα είναι κλασσική γαμημενη ελλεηνιδα
Δεν μου το έβγαζε το γαμηδιΝα το ρε τύπε
103 σελίδες έχει φτάσειMaster Chef 7 μέρες φαγητό και μετά λόρδα! - bourdela.com forum
Ανοιγω απο τωρα το νημα-μνημα για το μοναδικο γκουρμεδοποιοτικο ριαλιτι της τηλεορασης που εγκληματιες υπανθρωποι διαγωνιζονται για ποιος θα ασελγησει περισσοτερο πανω σε νεκρα τεμαχισμενα ζωα,σαπια λαχανικα και σκουληκιασμενα φρουτα. Τωρα που ερχεται χειμωνας και δεν θα εχουμε να φαμε θα τη...www.bourdela.com
Άρα ξέρει από κλωτσομπουνιδια??Αλβανακι είναι η καύλα
Την μπερδεψες με την Ασημίνα τυπε... γνήσια Ελλεηνιδα είναι η ΜπέηΑλβανακι είναι η καύλα
Μόνος σου μιλάς ρε μαλακα?? Αλλαζε account τουλάχιστονΑλβανίδα ειναι, επειδή ειναι από Κατερίνη,και τι με αυτό, γεμάτη η επαρχία από αλβανιδες(έχουν φύγει βέβαια πολλές για Ευρώπη), το όνομα της πάντως είναι καθαρό αλβανικο
μέχρι να γίνει το eyeliner σαν μελανιάΜόνο για deep throat μέχρι να μπούν και τα @ρχιδι@ μέσα και μετά χύσιμο στην μαπα.... μόνο αυτό αξίζει !
Γενικά προσφέρεται για hatefuckμέχρι να γίνει το eyeliner σαν μελανιά
Αυτή μπήκε μεσα κ ξεχασε να κλείσει το καπάκι από το μπλέντερ κ έγινε μουνι. Κ ξαφνικά μου έγινε σεφ για εστιατόρια μισελεν , μη χεσωΟ Ιωαννι.. πρεπει να της ριχνει τον μπεκο στα κρυφα. Ουτε η παραγκα του ποδοσφαιρου δεν συγκρινεται με αυτο που εκανε. Δηλαδη το τραβηξε απ τα μαλλια μεχρι να την βγαλει πρωτη. Αν και Αουας ο δικος της σαν να ψιλοπηρε μυρωδια οτι κατι τρεχει με το Τσακι του και τον σεφ (του κωλ@υ). Αλλα το εκανε γαργαρα. Θα επαιξε παλι τηλεσκονακι με ωτο - κιου που πηγε συννεφο, μεχρι να την βγαλουν μαστερ σεφ. Τη μαρια τη ζαβη.
Ο Ιωαννι.. πρεπει να της ριχνει τον μπεκο στα κρυφα. Ουτε η παραγκα του ποδοσφαιρου δεν συγκρινεται με αυτο που εκανε. Δηλαδη το τραβηξε απ τα μαλλια μεχρι να την βγαλει πρωτη. Αν και Αουας ο δικος της σαν να ψιλοπηρε μυρωδια οτι κατι τρεχει με το Τσακι του και τον σεφ (του κωλ@υ). Αλλα το εκανε γαργαρα. Θα επαιξε παλι τηλεσκονακι με ωτο - κιου που πηγε συννεφο, μεχρι να την βγαλουν μαστερ σεφ. Τη μαρια τη ζαβη.
Πες σε ολους μωρη ρομπα οτι εστελνες ανηθικες προτασεις σε pm για να σε τρυπησω. Και επειδη εφαγες χυλοπιτα εχεις λυσσαξει τωρα και γραφεις ανυποστατες μ@λακιεςΜήπως τελικά είμαι καραπφουστάρα και ψάχνομαι ασύστολα,;