You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Αναστασοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAKROPOUTSOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 741
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Ρε σκληροί χυστες αφήστε για λίγο τα πατατάκια,τις μπύρες και τις πίτσες ενώ βλέπετε τον τελικό και ευ-χυθειτε με το Μαράκι στα κόκκινα με την εκπομπή της...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
@Womanaholic ,περιμένω σχολιασμό...ελπίζω να μην κοιμήθηκες ακόμα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Θα σε εκπλήξω αλλά δεν έχω δει ούτε μια εκπομπή της! Συνέπεσαν βλέπεις με τελικούς Europa και Conference League@Womanaholic ,περιμένω σχολιασμό...ελπίζω να μην κοιμήθηκες ακόμα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Έχει πέσει στα βαθειά...διάβασα ότι βγάζει γύρω στο 6-7% με πολύ δυνατό ανταγωνισμό όπως είναι γνωστόν.Δεν το βλέπω άσχημο .Θα σε εκπλήξω αλλά δεν έχω δει ούτε μια εκπομπή της! Συνέπεσαν βλέπεις με τελικούς Europa και Conference League
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Εντελώς κάβλα έχει γίνει το Μαράκι και απέδειξε με την πορεία της ότι ήταν και η πιο εξελίξιμη από άλλες σύγχρονές της γλάστρες - supporters μεγαλοδημοσιογράφων... Βέβαια θα ΄΄ηθελα να μου πείτε πώς ντύνεται πλέον στο πρωινό με τον Παπαδάκη που δεν το βλέπω ποτέ, γιατί στην "Αρένα" το ξενέρωτο ταγέρ πάει σύννεφο
egutuolise
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Like
- 734
- Πόντοι
- 81
Δειτε ιστοριες στο instagram...καυλωνει κοσμο με το χορο της..ολοι γυρω γυρω της την χαζευουν...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πω πω φίλε τώρα τα είδα, όντως καβλωτική!Δειτε ιστοριες στο instagram...καυλωνει κοσμο με το χορο της..ολοι γυρω γυρω της την χαζευουν...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Tην Παρασκευή φορούσε εκείνη την φούστα με πτυχές λίγο πάνω από το γόνατο ...σέξυ και ρομαντική ομου...κερασακι στην τούρτα οι ανοιχτόχρωμες γόβες.Εντελώς κάβλα έχει γίνει το Μαράκι και απέδειξε με την πορεία της ότι ήταν και η πιο εξελίξιμη από άλλες σύγχρονές της γλάστρες - supporters μεγαλοδημοσιογράφων... Βέβαια θα ΄΄ηθελα να μου πείτε πώς ντύνεται πλέον στο πρωινό με τον Παπαδάκη που δεν το βλέπω ποτέ, γιατί στην "Αρένα" το ξενέρωτο ταγέρ πάει σύννεφο
Πώς μπορεί να είναι ξενερωτο το ταγερακι πάνω της;
egutuolise
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Like
- 734
- Πόντοι
- 81
Καυλα το Μαρακι στα μαυρα σημερα...βυζακι στητο και κωλαρα τουρλα....
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.813
- Πόντοι
- 456
Λέτε να την ψωλοχύνει ο παππούς? Εγώ λέω ναι!
να σου πω την αλήθεια, δε νομίζω, γιατί όταν είχε ξεσπάσει το ελληνικό me too με τη Μπεκατώρου, είχε την ευκαιρία και η ατάλαντη Μπάγια Αντωνοπούλου (που ήταν στο πλευρό του όταν ήταν πιο νέος), αλλά δεν είχε αφήσει υπονοούμενα για σεξουαλική παρενόχληση, μόνο ότι της μίλαγε απότομα όταν ασχολούνταν με το κινητό. Μάλλον έχει παραδώσει τα οπλα ο ΓιώργηςΛέτε να την ψωλοχύνει ο παππούς? Εγώ λέω ναι!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ΒΥΖΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τώρα το είδα!Καυλα το Μαρακι στα μαυρα σημερα...βυζακι στητο και κωλαρα τουρλα....
Τι πυροσβεστήρες είναι αυτές για μπούτια.... Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο!!
Βέβαια, περί ορέξεως..............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 193
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K