Νέα

Μαρία Αναστασοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MAKROPOUTSOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 743
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596
Kατανοητο...όμως δεν σε ξυπνάει αυτή η φατσούλα με τον ζουμπουρλο σωματότυπο;Σε συνδυασμό με γόβες έχουμε έναν τέλειο πρωινό μεζέ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:cheesy::wink:
νταξει μωρε αν εχεις καιρο να τον βρεξεις καπου θα βοηθησει κι αυτη για μια πρωινη στα ορθια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλά μιλάμε ορισμένοι που σχολιάζετε εδώ παίζει να μην την έχετε παρακολουθήσει ούτε μια φορά στη ζωή σας, καλά για να την έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο ούτε καν... Μόνο κάποιος που δεν την έχει παρακολουθήσει ή ακούσει ΠΟΤΕ θα έλεγε ότι είναι ξινή ή ότι πρέπει να έχει να κάνει σεξ κάτι αιώνες, πιο καβλιάρικο πλάσμα από το Μαράκι δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται ακόμα κι από την εκφορά του λόγου της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.046
Πόντοι
9.297
νταξει ειπαμε οχι κι ετσι. καμια φορα μου τον σηκωνει μεσα απ την τιβι και ισως της τον εδινα στο στομα
Να ξοδέψεις λίγη ενέργεια για να σου κάνει κάνα ισπανικό ...χλωμό έτσι;
Θα αφιερωσουμε εμείς αν είμαστε τόσο τυχεροί.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596

egutuolise

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
738
Πόντοι
81
Τσιτα η φουστα για να τονιζεται η κωλαρα της...
20231011_164914.jpg

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Μαγκες δεν ξερω αμα ειναι απο τη τσιμπλα στο ματι με το πρωινο ξυπνημα ή υπερενθουσιαζομαι και μου τρεχουν τα σαλια μολις βλεπω το πρωινο μου βιαγκρα,το μαρακι,τοσο πρωι αλλα σα να μου φανηκε για λιγο,εντελως φευγαλεα για λιγα δευτερολεπτα,οτι απτο πλαι το πουκαμισο που φοραγε σημερα ηταν ορθανοιχτο και διακρινοταν σουτιεναρα απο μεσα σαν μπεζ/λευκο χρωμα κατι τετοιο,κανει ζουμ ο σκηνοθετης και σαν να ειδα κατι τετοιο,μετα εκανε γενικο πλανο στο κουκλι και στον παππου και κοιταγε το μωρο λοξα σα να της ειπαν κατι στο ακουστικο και το μαζευε με τα χαρτια μπροστα να κουμπωθει και μετα τα βιντεο ηταν και ειναι μεχρι τωρα που βλεπω,πιο μαζεμενη και κουμπωμενη κανονικα.Ο κωλοαντ1 δεν εχει on demand και για να δεις τις εκπομπες πρεπει να τελειωσει πρωτα και να την ανεβασουν,οποιος μπορει να κανει μια παλικαρια αρχη εκπομπης γυρω στις 5 50 καπου εκει ανοιξα tv και το ειδα να ανεβασει κανα σκρινσοτ να δουμε side boob και DD cup bra απτη καυλιαρα:jade::tits:

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έλα να πέφτουν οι σαββατιάτικες μαλακίες για το Μαράκι... Ρόγα alert!

Συνημμένα

• 387502231_1305721720060772_7458852657339641402_n.jpg
    387502231_1305721720060772_7458852657339641402_n.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 185
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Μαγκες δεν ξερω αμα ειναι απο τη τσιμπλα στο ματι με το πρωινο ξυπνημα ή υπερενθουσιαζομαι και μου τρεχουν τα σαλια μολις βλεπω το πρωινο μου βιαγκρα,το μαρακι,τοσο πρωι αλλα σα να μου φανηκε για λιγο,εντελως φευγαλεα για λιγα δευτερολεπτα,οτι απτο πλαι το πουκαμισο που φοραγε σημερα ηταν ορθανοιχτο και διακρινοταν σουτιεναρα απο μεσα σαν μπεζ/λευκο χρωμα κατι τετοιο,κανει ζουμ ο σκηνοθετης και σαν να ειδα κατι τετοιο,μετα εκανε γενικο πλανο στο κουκλι και στον παππου και κοιταγε το μωρο λοξα σα να της ειπαν κατι στο ακουστικο και το μαζευε με τα χαρτια μπροστα να κουμπωθει και μετα τα βιντεο ηταν και ειναι μεχρι τωρα που βλεπω,πιο μαζεμενη και κουμπωμενη κανονικα.Ο κωλοαντ1 δεν εχει on demand και για να δεις τις εκπομπες πρεπει να τελειωσει πρωτα και να την ανεβασουν,οποιος μπορει να κανει μια παλικαρια αρχη εκπομπης γυρω στις 5 50 καπου εκει ανοιξα tv και το ειδα να ανεβασει κανα σκρινσοτ να δουμε side boob και DD cup bra απτη καυλιαρα:jade::tits:
Υπάρχει φωτογραφία από το σχετικό πλάνο?

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.388
Πόντοι
2.836
Πολύ προώθηση στην συγκεκριμένη πάντως. Και δική της εκπομπή, και συμπαρουσιάστρια στις εκλογές κλπ. Όσες φορές την έχω δει πάντως δεν φαινεται κάτι το ιδιαίτερο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Πολύ προώθηση στην συγκεκριμένη πάντως. Και δική της εκπομπή, και συμπαρουσιάστρια στις εκλογές κλπ. Όσες φορές την έχω δει πάντως δεν φαινεται κάτι το ιδιαίτερο.
Την προορίζουν για αντικαταστατρια του Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή. Το είχε δηλώσει ο παππούς κιόλας. Την προσέχουν και την προωθούν ιδιαίτερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κοίτα σαν δημοσιογράφος δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο αν και σίγουρα πάνω από το μέσο όρο των σύγχρονων νεότερων σε ηλικία δημοσιογράφων που είναι ανεπαρκέστατοι οι περισσότεροι... Είναι όμως πανέξυπνη, πνευματώδης και τρομερά άνετη και επικοινωνιακή, ειδικά η εκπομπή που κάνουν με τον δικό της στο ραδιόφωνο του REAL FM είναι φοβερή

• Like
Αντιδράσεις: Spwni

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
2.880
Πόντοι
446
Κοίτα σαν δημοσιογράφος δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο αν και σίγουρα πάνω από το μέσο όρο των σύγχρονων νεότερων σε ηλικία δημοσιογράφων που είναι ανεπαρκέστατοι οι περισσότεροι... Είναι όμως πανέξυπνη, πνευματώδης και τρομερά άνετη και επικοινωνιακή, ειδικά η εκπομπή που κάνουν με τον δικό της στο ραδιόφωνο του REAL FM είναι φοβερή
ολο βλακειες ελεγε και εκτεθηκε ανεπανορθωτα στην εκπομπη με τη δικηγορο του κασιδιαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom