argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.780
- Πόντοι
- 9.297
Αν ήμουν τύπος που ορμούσε στα τουιτερ και τα μουιτερ ,θα την είχα βγάλει γκόμενα...Πςςς σου ξύπνησε ποιητικές διαθέσεις;
Αν ήμουν τύπος που ορμούσε στα τουιτερ και τα μουιτερ ,θα την είχα βγάλει γκόμενα...Πςςς σου ξύπνησε ποιητικές διαθέσεις;
Κυκλοφορούν κάτι φωτό στο διαδίκτυο ..άμα δεις το κορμί της με μαγιό δεν είναι τόσο σούπερ ουαου αλλά περί ορέξεως ..εννοείται την γαμας μην παρεξηγηθώΘελω φωτο με μαγιο, κατι δεν μου καθεται καλα πανω της
Έχουμε ανεβάσει παλαιότερα, ψάξε στις πιο πίσω σελίδεςΘελω φωτο με μαγιο, κατι δεν μου καθεται καλα πανω της
Έτσι για να μη λένε μερικοί - μερικοί ότι δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες της κάβλας...
Έτσι για να μη λένε μερικοί - μερικοί ότι δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες της σαύρας
Η Χρύσα Φώσκολου είναι όντως τούμπανο και καβλιάρα αλλά λίγο χαζόμουνο, το Μαράκι είναι άλλη κλάσηΗ αλήθεια είναι όμως ότι όλο το ίδιο στυλ έχει! Η ανταγωνίστρια (κατά τη γνώμη μου κ πιο καυλιαρα) παίζει με αλλαγές!
Eισαι δικος μας άνθρωπος...!Με καύλωσε τόσο άγρια από το πουθενά παρά το ότι είχα τραβήξει μαλακία ποίο πριν και έριξα πρωινή μαλακία για πάρτη της, ούτε η Χρύσα Φώσκολου που ήταν στο άλλο κανάλι με τα βυζιά έξω και παρόμοιο στενό φόρεμα δεν το έκανε αυτό, τι έχω πάθει ρε παιδιά