margaritari margarita
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2016
- Like
- 0
γεια ειμαι η μαργαριτα, ουφ τι δυσκολο να γραφτεις
σε μπουρδελάκι του Μεταξουργειου εργάζεσαι ή ως βίζιτα και αν ναι, πες το παρασύνθημα, σέρβις, τιμές κτλγεια ειμαι η μαργαριτα, ουφ τι δυσκολο να γραφτεις
καλημερα δωσε πληροφοριεςγεια ειμαι η μαργαριτα, ουφ τι δυσκολο να γραφτεις
γειά σου μαργαριτα....με άγριες διαθέσεις βλέπω μπήκες....γεια ειμαι η μαργαριτα, ουφ τι δυσκολο να γραφτεις
γειά σου μαργαριτα....με άγριες διαθέσεις βλέπω μπήκες....
Μαργαριτα για προχωρα στο παρασυνθημαγεια ειμαι η μαργαριτα, ουφ τι δυσκολο να γραφτεις
χαχαχαχαχχα......δεν θέλω να βάλω την κανονική μου γιατί θα κλέψω την παράσταση..άσε που δεν ξέρω πως αλλάζει .Τυπε στο ξαναλεω με αυτό το αβαταρ δε πας πουθενά.. δες εμένα ξεροχυνουν τα πουτανακια.. μου στέλνουν πμ μόνα τους να πάω να τα γαμισω
Ρε μαλάκες αυτή η margaritari πρεπει 99% να είναι η Ηλεκτρα από Φιλιππίδου 11Β όροφο, και η φώτο από τα δωμάτια .... ;)
Από τα μπουρδέλα σε cg κάτσε να δούμε που θα βγει και δαύτη η ιστορία ..κάτι υποψιάζομαι θα δείξει.;)
Φολαρα του κερατά
Από τα μπουρδέλα σε cg κάτσε να δούμε που θα βγει και δαύτη η ιστορία ..κάτι υποψιάζομαι θα δείξει.
Άρε γλέντια ,οποίος θέλει μια πρώτη δοκιμή μπορεί να πάει τώρα στο Φιλιππίδου 11Β με 20ευρω...Εβαλε κι αλλες φωτογραφιες στο προφιλ της
Εμενα μου φαίνεται σαν οι φωτο να ειναι απο Κασσανδρας.
Ναι απο Κασσανδρας είναι. Απο Κασσανδρας 8Γ