mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα Μαργαριτα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Ποιος Αλέξανδρος?
Ο Μέγας Αλέξανδρος?
Καλησπερα Μαργαριτα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Ναι ρε, γκαβός είσαι; Το λέει το κορίτσι
Και δώρο η μερέντα
κατι απο εμενα
δεν τα βρήκες στην πρόσθεση ,για ξανακαντα σουμα,εαν δεν είναι κάτι σωστό να απολυσω τον λογιστή μου.δηλαδή μόνο κώλο είναι φτηνότερο από το μόνο μουνί;
Καλημερα Μαργαριτα!ειμαι ο Νοτηsκατι απο εμενα
εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα που εχω λαβει, καλημεραδεν γραφεις και το τηλέφωνο στο προφιλ σου ? που θε σε βρουμε αφου δεν απαντας στα μηνυματα
καλημερα ΝοτηΚαλημερα Μαργαριτα!ειμαι ο Νοτηs
απολυσε τον 70 εχεις την ωρα =10 ελευθερο =15 69 μαλλον εχει δικιο......δεν τα βρήκες στην πρόσθεση ,για ξανακαντα σουμα,εαν δεν είναι κάτι σωστό να απολυσω τον λογιστή μου.
επειδή μου ζητάτε όλοι τηλ. σας ενημερώνω ότι το τηλέφωνο μου χτυπάει μόνο για όσους έχω καταχωρημενους ,οπότε με όποιον κλείνω ραντεβού πρώτα τον καταχωρώ και μετά μπορούμε να επικοινωνησουμε.
και το ραντεβου πως το κλεινεις εαν δεν μας το δωσεις να σε παρουμε ετσι ωστε να μας καταχωρησεις?θα μας τρελανεις ετσι?
Μαργαριτα γεια σου,και καλες δουλειες. Μπορεις να μου πεις 3 λογους που θα σε προτιμησω αντι για μια αλλη κοπελα;επειδή μου ζητάτε όλοι τηλ. σας ενημερώνω ότι το τηλέφωνο μου χτυπάει μόνο για όσους έχω καταχωρημενους ,οπότε με όποιον κλείνω ραντεβού πρώτα τον καταχωρώ και μετά μπορούμε να επικοινωνησουμε.
Δεs τα ΠΜ σου :επειδή μου ζητάτε όλοι τηλ. σας ενημερώνω ότι το τηλέφωνο μου χτυπάει μόνο για όσους έχω καταχωρημενους ,οπότε με όποιον κλείνω ραντεβού πρώτα τον καταχωρώ και μετά μπορούμε να επικοινωνησουμε.
εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα που εχω λαβει, καλημερα
εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα που εχω λαβει, καλημερα
στελνοντας το δικο σου πρωτα.και το ραντεβου πως το κλεινεις εαν δεν μας το δωσεις να σε παρουμε ετσι ωστε να μας καταχωρησεις?θα μας τρελανεις ετσι?
γραψε και δυο λογια για την συναντηση αν θες...εχει κανεις καμια εμπειρια μαζι της???εγω την εχω δει μονο απο κοντα και για μενα ειναι κουκλαρα...