stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
οπα μαγκες δεν πηγα μαζι της απλα την εχω δει εμφανισιακα οπως πολυ απο εδω μεσα αυτο εννοω...γραψε και δυο λογια για την συναντηση αν θες...
οπα μαγκες δεν πηγα μαζι της απλα την εχω δει εμφανισιακα οπως πολυ απο εδω μεσα αυτο εννοω...γραψε και δυο λογια για την συναντηση αν θες...
οκ παιχτη.οπα μαγκες δεν πηγα μαζι της απλα την εχω δει εμφανισιακα οπως πολυ απο εδω μεσα αυτο εννοω...
Ε μην τα παραλές!!! Δεν έχεις απαντήση και σε όλα!!! ;)
Μπορεί να ήμουν και ο πρώτος που σου έγραψε πμ.... αλλά το φως το αληθινό... ακόμα δεν είδα!!!
Περιμένω να επιβεβαιωθώ... η όχι ,πάντως χθες που κατέβηκα με κάποιον από εδώ μέσα ,δεν δούλευε .
Άρε γλέντια ,οποίος θέλει μια πρώτη δοκιμή μπορεί να πάει τώρα στο Φιλιππίδου 11Β με 20ευρω...
Εμενα μου φαίνεται σαν οι φωτο να ειναι απο Κασσανδρας.
Ναι απο Κασσανδρας είναι. Απο Κασσανδρας 8Γ
γεια,όντως μερικές φωτο είναι από Κασσάνδρας όπου δούλεψα ένα φεγγάρι, αυτές τις μέρες δεν δουλεύω απλά γράφτηκα μετά κόπων και βασάνων,γιαυτο και δεν θα απαντήσω στα μηνύματα, λίαν συντόμως όμως θα ενημερώσω,θα σας αφιερώνω όμως νέες καυλιαρικες φωτο, ευχαριστώ για την αποδοχή .
Τι ύψος έχεις δηλαδή; Φτάνεις το 1.87 ξυπόλητη; Με το σταγανόμετρο τα βγάζετε κορίτσια.ελπιζω να μην σας χαλαει το υψος μου
Τι ύψος έχεις δηλαδή; Φτάνεις το 1.87 ξυπόλητη; Με το σταγανόμετρο τα βγάζετε κορίτσια.
πηξαμε στα μηνυματα αλλα οπως ελεγε και ο φιλος μου ο Ρωμας "ολο μελι-μελι και τηγανιτα τιποτα" για να δουμε ο πρωτος αυριο ποιος θα ειναι?
Εγω εχω πεισθει.Δες πμ για τηγανίτα.Το μελι θα το βαλεις εσυ.
ψηλο μουνι σκαρφαλωτο μαμησι αγαπη μου!!!!ελπιζω να μην σας χαλαει το υψος μου
εχει κανεις καμια εμπειρια μαζι της???εγω την εχω δει μονο απο κοντα και για μενα ειναι κουκλαρα...