TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
KAκως μπερδευτηκες 3 εντεκα 3 δωδεκα 3 δεκαπεντε και 11εγω παντως μπερδευτηκα με τον τιμοκατάλογο ....
KAκως μπερδευτηκες 3 εντεκα 3 δωδεκα 3 δεκαπεντε και 11εγω παντως μπερδευτηκα με τον τιμοκατάλογο ....
η σελιδα στο face book μου μπορειται να απολαυσετε τις φωτογραφιες μου .
το κωλο μουτην φωτογραφια μου. ;)
αφεντικος,τερμα οι πιτσες,τωρα μονο τρελες!!!...αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχτο κωλο μου
ναι,και η ζωη μου ανηκει,και μου χρωσταει.παω νικαραγουα,για αλεξιπτωτο πλαγιας.......ειμαι ευτυχισμενη!!!!
οι φιλοι τις βλεπουν ολεςτην φωτογραφια μου. ;)
οι φιλοι τις βλεπουν ολες
Eεεεε κανε add στο αίτημα να τις δουμε κ εμεις!!!
οι φιλοι τις βλεπουν ολες
Καλησπερα ΜαργαριταΚαλησπέρα στην παρέα, το απλό για μισή ώρα για γνωριμία είναι 40 ευρώ, ενώ για μια ώρα 70 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό + 10 ευρώ ,στάση εξηνταεννέα +15 ευρώ,φουλ πρόγραμμα 120 ευρώ, ενώ μόνο κώλο 80 ευρώ,προς το παρών οι ώρες που μπορώ είναι 13.00 έως 16.00 σε ξενοδοχεία στα νότια προάστια, δωρακι το μασαζακι για να χαλαρωσουμε,ευχαριστώ καλή αντάμωση.
Καλησπερα Μαργαριτα
θα ηθελα να σε ρωτησω για το προγραμμα 1ωρας (70)+ελευθερο στοματικο (+10 )+σταση 69 (+15) =συνολο 95 ευρω
παιρνεις ενα φουλ των 100 και ξεπερδευεις,παιρνεις δωρο και το μασαζακι σου ,και αν μπορεις τελειωνεις και δυο φορες,τι αλλο θελεις?Καλησπερα Μαργαριτα
θα ηθελα να σε ρωτησω για το προγραμμα 1ωρας (70)+ελευθερο στοματικο (+10 )+σταση 69 (+15) =συνολο 95 ευρω
αυτο το πρόγραμμα περιλαμαβανει 2 φορες σεξ ?
εσείς κάνετε προσθέσεις αφαιρέσεις ,πολαπλασιασμους, εγω απανταω στις ερωτησεις, σας .Δινεις δυο πενηνταρικα και σου δινει ρεστα ενα πενταευρο.
Κοπελια ασε τα μπακαλιστικα του στουντιο αν θελεις να ανεβεις κατηγορια και να γινεις σι τζι αλλιως τα μουτρα σου θα σπασεις και στο μπουρδελο θα γυρισεις
Αν άνοιγες και φύλο τυροπιτά θα ήσουν σούπερπαιρνεις ενα φουλ των 100 και ξεπερδευεις,παιρνεις δωρο και το μασαζακι σου ,και αν μπορεις τελειωνεις και δυο φορες,τι αλλο θελεις?
λιγη υπομονη δουλευουμε κιολας, το βραδυ που θα γυρισω θα ασχοληθω και με αυτο
Εχεις χιλια δικια φιλε! Ομως ακουει....και προσαρμοζεται-πιστευω.Δινεις δυο πενηνταρικα και σου δινει ρεστα ενα πενταευρο.
Κοπελια ασε τα μπακαλιστικα του στουντιο αν θελεις να ανεβεις κατηγορια και να γινεις σι τζι αλλιως τα μουτρα σου θα σπασεις και στο μπουρδελο θα γυρισεις
Καλησπερα Μαργαριτα
αυτο το πρόγραμμα περιλαμαβανει 2 φορες σεξ ?
τοσο χαλι ρε φιλε??γραψε κριτικη να ξερουμε!Φίλε πετά Αλλού τα λεφτά σου
Πιπα μονοτονη χωρίς ρυθμό, προσπαθεί για deep αλλά δεν...
Συνέχεια μη αυτό, μη εκείνο μη το άλλο
Στο σεχ πάλι γαματα
Η κοπέλα βαριέται που ζει
Νομίζει πως είναι στο δωμάτιο του στούντιο που δουλεύει
Εγώ έκαψα 100 ευρώ
Μην τα καψεις κ εσύ