κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Χονδρο.Μην είστε σίγουρος για τις προτιμήσεις του φίλου Αθηναίου.
Χονδρο.Μην είστε σίγουρος για τις προτιμήσεις του φίλου Αθηναίου.
Πρόσεχε τύπε κυκλοφορούν και ψεύτικα προφίλ και εκεί που σου λέει ότι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε από κοντά για να σε ξεζουμισει σου έρθει κανένας Θανάσης,και μετά να τραγουδάς κοιμηθεικα μαζί με τον Θανάση και έγινε και φάση"Υποθετικό Σενάριο"
Είσαι γύρω στα 30 (ετών) και εκει που αραζεις στο ινσταγκραμ σου έρχεται ενα μήνυμα "Γεια, τι κανεις? " ... Μπαίνεις φωτογραφιες και τι να δεις, κορμί άγαλμα, πεταχτό κ@λαρακι και τα βυζιά να κοιτάνε στον θεο, οπα λες εδώ είμαστε.
Αρχίζεις την συζήτηση και ανακαλύπτεις οτι εχει μετα βιας τελειώσει το λυκειο και ειναι 17-18 ετων, σου λέει για ώριμους αντρες, που δεν τις αρέσουν τα μικρά και οτι είσαι πολύ ωραίος. Την πετυχαίνεις έξω και την βλέπεις να καβλαντίζει με μεγαλύτερους στα κλαμπ.
Σου λέει οτι ο φοιτητής γκόμενος της (21 ετων) δεν την γεμίζει και για αυτο τον απατάει με μεγαλύτερους. Οι μέρες περνάνε και εσυ δείχνεις ενδιαφέρον οποτε η συζήτηση αρχίζει και φουντώνει.
Εκεί ειναι που σου λέει οτι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε απο κοντά για να σε ξεζουμίσει.
Τι κάνεις, την φορτώνεις ή την κάνεις μπλοκ και κοιτάς κάτι της ηλικίας σου?
Μπορεί και να είναι και 5 Θανάσηδες και μετά να τον ληστέψουν,γδύσουν,ξεκωλιάσουν....Πρόσεχε τύπε κυκλοφορούν και ψεύτικα προφίλ και εκεί που σου λέει ότι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε από κοντά για να σε ξεζουμισει σου έρθει κανένας Θανάσης,και μετά να τραγουδάς κοιμηθεικα μαζί με τον Θανάση και έγινε και φάση
πιπίνι με κορμί άγαλμα, πεταχτό κωλαρακι, βυζιά να κοιτάνε στον θεο και σου την πεφτει στην ψύχρα...
εννοειται και δεν κανεις τιποτα τυπε...
συνεχισε την σχεση σου με τον συριο αχμετ ή τα τσιμπουκια στον αγιο στο πεδιο του αρεως....
Και ο Σεμεδο το σκέφτηκε αυτό... Θυμάσαι τι έγινε μετάΜετά τραβα ένα ghosting, καμιά δικαιολογία "θέλω λίγο χρόνο μόνος μου να βρω τον εαυτό μου" και είσαι μια χαρα
Το ίδιο και εγώ τύπε πριν χρόνια, μου είχε πει ότι είναι 24 το πήγα στο καζίνο στο Λουτράκι στην είσοδο του ζητησανε ταυτότητα για να βγάλει τη κάρτα για το καζίνο γιατί δεν είχε ξαναπάει και εκεί ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν μπορεί να περάσει λόγο ηλικίας ήταν 18 , αλλά δεν πτοηθηκα πήγα δίπλα στη ρεσεψιόν έκλεισα δωμάτιο και το ξεμουνιασα επειδή μου είπε ψέματαΕίχα βγει με 18χρονη στα 42 μου.
Χώσου τύπε!
ζητάς απ τη μάνα σου να σε"Υποθετικό Σενάριο"
Είσαι γύρω στα 30 (ετών) και εκει που αραζεις στο ινσταγκραμ σου έρχεται ενα μήνυμα "Γεια, τι κανεις? " ... Μπαίνεις φωτογραφιες και τι να δεις, κορμί άγαλμα, πεταχτό κ@λαρακι και τα βυζιά να κοιτάνε στον θεο, οπα λες εδώ είμαστε.
Αρχίζεις την συζήτηση και ανακαλύπτεις οτι εχει μετα βιας τελειώσει το λυκειο και ειναι 17-18 ετων, σου λέει για ώριμους αντρες, που δεν τις αρέσουν τα μικρά και οτι είσαι πολύ ωραίος. Την πετυχαίνεις έξω και την βλέπεις να καβλαντίζει με μεγαλύτερους στα κλαμπ.
Σου λέει οτι ο φοιτητής γκόμενος της (21 ετων) δεν την γεμίζει και για αυτο τον απατάει με μεγαλύτερους. Οι μέρες περνάνε και εσυ δείχνεις ενδιαφέρον οποτε η συζήτηση αρχίζει και φουντώνει.
Εκεί ειναι που σου λέει οτι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε απο κοντά για να σε ξεζουμίσει.
Τι κάνεις, την φορτώνεις ή την κάνεις μπλοκ και κοιτάς κάτι της ηλικίας σου?
υποθετικο σεναριο λεμε, οταν σου τυχει αυτο δεν κανεις θεμα εκτος αν εχεις μαλακυνση εγκεφαλουΕ δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα ηλικιας.. εγω ξερω 50αρι που πηδουσε 20αρα και 45αρι που παντρευτηκε με 25αρα. Ορμα και φαε το πιπινι!
Τελικά είναι υποθετικό ή πραγματικό σενάριο?Αφου ετσι ειναι εξωτερικά το σωμα της ρε τακη τι θελεις να γραψω? ...... Η μαπα της λιγο με χαλάει βεβαία για ειναι κατω του μετρίου άλλα κλαιν μαιν!