Επισκέπτης
Εδώ βλέπω ίντριγκα :o :o :o :o
Bloody interesting
Bloody interesting
Κατα τ'άλλα φταίει η πουτάνα που δεν δέχτηκε τη πρόταση γάμου ενός ηλίθιου πουτανοκαψούρη με δάκρυα στα μάτια μέσα στο μπουρδέλο.Για τόσο σούργελο άτομο μιλάμε.
Βλεπω εχει γινει ψιλοχαμός εδω μεσα.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.
Το νικ νειμ warhol εχει παψει εδω και καιρό να υφίσταται.
Αντ αυτου εδω και μερικούς μήνες εχω κανω αυτο το λογαριασμό,οπου δεν πολυσυμμετέχω μιας και δεν πολυπηγαίνω πλέον σε στούντιο και ντέλα.
Για την κοπέλλα που δουλεύει με το Όνομα Μαντονα δεν εχω γραψει ποτε τιποτα,το παραμικρο.
Επειδη λανθασμενα θεωρει οτι αυτα που γραψαν ορισμενοι ηταν δικοι μου λογαριασμοι,και επειδη κατι εγραψε για δικαιοσυνη,εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να δωσω οτι στοιχεια χρειαζεται ο Αντισθενης(Γραμμη παροχης του σπιτου μου και της δουλειας μου,τηλεφωνα,ονοματεπωνυμο κτλ κτλ).για να αποδειχτει οτι δεν εχω καμια σχεση με τους λογαριασμους των ατομων που εγραψαν οτι εγραψαν.
Κανονικα δεν θα επαιρνα θεση επι του ζητηματος,αλλα επειδη καποια ατομα εδω μεσα στο σαιτ εχουν γνωρισει τον warhol,δηλαδη εμενα δεν θελω να βγαινουν λαθος συμπερασματα.
Εχω ηδη στειλει π.μ στον διαχειριστη και σε ενα μοντ οπου τους λεω μεσες ακρες το ιδιο πραγμα που εγραψα και παραπανω.
Για οτι στοιχεια κρινει οτι χρειαζεται ο αντισθενης για να δει οτι δεν εχω καμια σχεση με ολα αυτα,εγω ειμαι στην διαθεση του.
Thanks...
πολυ καλυτερη η ντονα..!!!της μοιαζει αρκετα...καπως ετσι λοιπον...
Μπα, για να μην χάνει χρόνο τύπε!Ωπ για αυτό δεν βγάζει το στριγκακι ?? ενχειρισμενο ειναι το μανάρι ?
Κασσανδρας 6, Πέμπτη 17/5 και για πρώτη και δεύτερη βάρδια: Μαντόνα/Μελίνα - Μαντόνα/Μελίνα
Και για τους οπαδούς τηςς λεσβιακής παρτούζας η Μαντόνα με την Μελίνα θα σας προσφέρουν την απόλυτη ηδονή.
http://[URL unfurl="true"]www.vrilissou60-kato.com/images/pictures/madonna/03.jpg[/img[/URL]]
Επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφόσον πάνε όλα καλά θα γυρίσει και ερασιτεχνική τσόντα hardcore με λεσβιακές σκηνές με την Εμμανουέλα.
[/quote]
κυρία λίτσα, θα γυριστεί τελικώς η εν λόγω ερασιτεχνική παραγωγή;
κα/κε "litsa.com" δεν σας αμφισβητώ αλλά δεν έχει νόημα να μας βγάζετε ένα ανώνυμο χαρτί γιατρού σαν το χαρτί της τάδε κοπέλας στο ιντερνετ.Απλά γιατί μπορεί να ανήκει στην οποιαδήποτε κοπέλα.Καλό θα είναι αν γίνεται αν κάποιος επισκεφτεί το στούντιο να μπορεί να δει το βιβλιάριο υγείας της κοπέλας.Με εκτίμησηΚαι οι εξετάσεις HIV απο την Μαντόνα μας εις διπλούν