Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Είμαι πολύ περίεργος να την δώ από κοντά..
θα έπρεπε η Μαντόνα να σας συμβουλέψει τα λεφτά,αντί να τα δίνετε σ'αυτήν,να τα μαζεύετε και να στείλετε τις συζύγους σας στον πλαστικό της.Σκέψου λοιπόν πόσο εύκολο είναι να τσιμπήσει ένας 45αρης ρουτινιασμένος άπειρος στο άθλημα, από μια τέτοια γυναικάρα, ιδίως όταν έχουν κρεμάσει τα βυζιά της γυναίκας σου και το κορμί της μπορεί να έχει πλαδαρέψει μετά από 2 γέννες.
Einai adistakti!
Emena mou elege oti tha kanei egxeirisi stin plati!!
Kai oti o kolos mou einai monadikos!
Telika exei gleipsei pollous kolous apo oti fainetai!
Τύπε την ξεσκέπασες τώρα. Θα επέλθει κάθαρσηΑν αυτό που εννοείς είναι το να "τσίμπησα" και να την βοήθησα οικονομικά το ποσό είναι 0, αν εννοείς πόσα μου δάγωσε σε επισκέψεις ας πούμε κανά 800άρι.
Αλλά δε μπορω να πω ότι "με δάγκωσε"...ήταν επιλογή μου και πήγαινα γιατί ημουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που βρώμισε το παιχνίδι της.
Είπαμε...τα κομπλιμέντα είναι τα "καλώς κείμενα" από εκεί και πέρα είναι μαλακία για λόγους υγειινής να γλύφεις 40 κώλους, να γλωσσοφιλάς τους άπαντες κοκ και να πουλάς συνάμα παραμύθι ότι "είσαι ένας από τους λίγους και καλούς". Όπως επίσης είπαμε ότι δεν είναι όλοι έμπειροι στο σπορ
Τύπε το νου σου τι λες ;)καπως έτσι...θες να μου τη "σπας", αλλά δε το καταφέρνεις γιατί έχεις χιούμορ κερατα!
Είναι καλή καβάντζα να είσαι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη ενίοτε τύπε εεε;Για ποιο λόγο να κάτσω να σκαρφιστω ιστορία με φίλους κλπ τη στιγμη που ήδη είμαι "κρυμμένος" πίσω από μια οθόνη. Εσύ έχεις ξεκινησει το δούλεμα από την αρχή. Εχεις την εντύπωση ότι "νιώθω", ότι πτοούμε, ότι ξενερώνω από τις απαντήσεις σου. Εγώ είπα 5 κουβέντες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Τύπε το νου σου τι λες ;)
Πες τώρα ντόμπρα.Δεν υπάρχει κανένας φίλος σου που την πάτησε με τη Μαντόνα κι αρχιδιές.
Εσύ ήσουν έτσι;;;
Κατάλαβες κι εσύ σαν τον τύπο πιο πάνω ότι ο κώλος σου δεν ήταν ο μοναδικός κι ένιωσες προδωμένος κι εξαπατημένος;;
Άνοιξέ μας την καρδούλα σου,θα σ'ακούσουμε.