Νέα

Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο φίλος γράφτηκε πριν λίγο για να μας νουθετήσει περί ιερόδουλων.
Συγκινητική η ιστορία του,ειδικά με τον επίλογο δάκρυσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λιθιν, γιατι ειρωνευεσαι?
Εγω εχω συγκλονισθει με τις μεγαλες αληθειες που μας αποκαλυψε ο φιλος.
Παρελειψε να μας πει μονο, οτι προσφατα ανακαλυψε οτι χεζουν κιολας οι αρκουδες στο δασος.
Συγκινητικος.
Στα 47 του, ανακαλυψε οτι οι πουτανες ειναι πουτανες, και αισθανθηκε την αναγκη να μας ενημερωσει.
Ρε δεν παμε καλα...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Να προσέχετε.

Όχι πολλά πολλά με τις πουτάνες! ΔΕΝ σας γουστάρουν, ΔΕΝ είσαστε σπέσιαλ, τη δουλειά τους κάνουν και μη ψαρώνετε!

Σεβαστείτε τον εαυτό σας και τον κόπο σας για να γεμίσετε το πορτοφόλι σας.

Με μέτρο οι πουτάνες, γιατί στο τέλος θα λένε για σας «α το μαλάκα, του τα φάγαν οι πουτάνες» αλλά στην ουσία εσείς θα το έχετε επιτρέψει αυτό.

Γεια χαρά!
Πολυ σωστος για την παρατηρηση και την επισημανση. Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι αυτη η κοπελλα ομως εσυ φερθηκες πολυ σωστα που "ανοιξες τα ματια" σε καποιους και εδειξες και την αλλη οψη των πραγματων. Ας μην γελιομαστε, ολοι λιγο η πολυ εχουμε καψουρευτει καποια ιεροδουλη η και κοπελλα εξω η οποια ενδεχομενως να ηταν σκαρτη. Συνεπως προσοχη και με μετρο η καψουρα. Ειμαστε αγαπουληδες αλλα να μην καταστραφουμε κιολας.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:huh: :huh: :huh:
Λιθιν, γιατι ειρωνευεσαι?
Εγω εχω συγκλονισθει με τις μεγαλες αληθειες που μας αποκαλυψε ο φιλος.
Παρελειψε να μας πει μονο, οτι προσφατα ανακαλυψε οτι χεζουν κιολας οι αρκουδες στο δασος.
Συγκινητικος.
Στα 47 του, ανακαλυψε οτι οι πουτανες ειναι πουτανες, και αισθανθηκε την αναγκη να μας ενημερωσει.
Ρε δεν παμε καλα...
χεζουν οι αρκουδες στο δασος????!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εντυπωσιακο επισης, το οτι γραφτηκε στις 23.39 και στις 23.48 εστειλε το ποσταρισμα.
Δηλαδη το εγραψε μεσα σε εννεα λεπτα ολο αυτο το κατεβατό?
Ή μηπως το ειχε ετοιμο πριν εγγραφει?
Και γιατι αραγε?

Επισκέπτης
Συνήγορε,εδώ είμαστε να τα λέμε και να τα γράφουμε.Όλα στο φως λέμε :rockon: :rockon: :rockon:

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ σωστος για την παρατηρηση και την επισημανση. Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι αυτη η κοπελλα ομως εσυ φερθηκες πολυ σωστα που "ανοιξες τα ματια" σε καποιους και εδειξες και την αλλη οψη των πραγματων. Ας μην γελιομαστε, ολοι λιγο η πολυ εχουμε καψουρευτει καποια ιεροδουλη η και κοπελλα εξω η οποια ενδεχομενως να ηταν σκαρτη. Συνεπως προσοχη και με μετρο η καψουρα. Ειμαστε αγαπουληδες αλλα να μην καταστραφουμε κιολας.
αλλο η κοπελα η σκαρτη φιλε, στην ιεροδουλη οταν πηγαινεις ξερεις οτι ειναι ιεροδουλη,η αλλη σ ωγαινει στην πορεια...

Επισκέπτης
Τύπε επίσης να έχουμε το νου μας όταν περνάμε το δρόμο να κοιτάμε δεξιά-αριστερά αν περνάει αυτοκίνητο,να μην παίρνουμε καραμέλες από αγνώστους,να προσέχουμε μην ρίξουν τίποτα στο ποτό μας,να μην καβαλάμε με λουσμένα μαλλιά μηχανή κ.α
Αααα και το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
αλλο η κοπελα η σκαρτη φιλε, στην ιεροδουλη οταν πηγαινεις ξερεις οτι ειναι ιεροδουλη,η αλλη σ ωγαινει στην πορεια...
Και ποιος ειπε οτι δεν μπορει η κοπελλα εξω να ειναι 10 φορες πιο σκαρτη απο μια ιεροδουλη? Εγω γνωριζω ανθρωπο που κοπελλα του εφαγε τα λεφτα και στο τελος τον εστειλε στον ταφο απο τα χρεη. Μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει τοσο Πουτανα Ιεροδουλη που να εκανε κατι τετοιο. Το Πουτανα εδω αναφερεται ως βρισια και το Ιεροδουλη ως ιδιοτητα.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιος ειπε οτι δεν μπορει η κοπελλα εξω να ειναι 10 φορες πιο σκαρτη απο μια ιεροδουλη? Εγω γνωριζω ανθρωπο που κοπελλα του εφαγε τα λεφτα και στο τελος τον εστειλε στον ταφο απο τα χρεη. Μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει τοσο Πουτανα Ιεροδουλη που να εκανε κατι τετοιο. Το Πουτανα εδω αναφερεται ως βρισια και το Ιεροδουλη ως ιδιοτητα.
εγω το αντιθετο φιλε μ,γνωριζω περισσοτερους που κλεισανε τα σπιτια τους απο επαγγελματιες.φυσικα και ισχυει και αυτο που λες δεν ειμαι εδω να διαφωνισω ποια κατεστρεψε περισσοτερο ωαση ποσοστου.αλςστε το λες μονος σου,γνωριζεις οτι ειναι επαγγελματιαςαστην να κανει την δουλεια της και ψαχνεις περαιτερο πραγματα....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
εγω το αντιθετο φιλε μ,γνωριζω περισσοτερους που κλεισανε τα σπιτια τους απο επαγγελματιες.φυσικα και ισχυει και αυτο που λες δεν ειμαι εδω να διαφωνισω ποια κατεστρεψε περισσοτερο ωαση ποσοστου.αλςστε το λες μονος σου,γνωριζεις οτι ειναι επαγγελματιαςαστην να κανει την δουλεια της και ψαχνεις περαιτερο πραγματα....
Συμφωνουμε λοιπον οτι ολα πρεπει να γινονται με μετρο ωστε να μην υπαρξουν περαιτερω προβληματα. Εγω απλα πιστευω επειδη εχω γνωρισει καποιες κοπελλες σε στουντιο οτι ειναι καλα παιδια και τιμια βγαζουν τα λεφτα με την αξια τους. Αυτες οι συγκεγκριμενες που γνωριζω δεν θα κατεστρεφαν οικονομικα καποιον ανθρωπο. Φυσικα δεν ισχυει αυτο για ολες τις κοπελλες που δουλευουν σε αυτο τον χωρο. Ειμαι συνειδητοποιημενος και γνωριζω τι ειναι αυτες οι κοπελλες. Γιαυτο μεχρι στιγμης δεν εχω μετανιωσει για κατι απο ολα αυτα που εχω κανει μαζι τους.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνουμε λοιπον οτι ολα πρεπει να γινονται με μετρο ωστε να μην υπαρξουν περαιτερω προβληματα. Εγω απλα πιστευω επειδη εχω γνωρισει καποιες κοπελλες σε στουντιο οτι ειναι καλα παιδια και τιμια βγαζουν τα λεφτα με την αξια τους. Αυτες οι συγκεγκριμενες που γνωριζω δεν θα κατεστρεφαν οικονομικα καποιον ανθρωπο. Φυσικα δεν ισχυει αυτο για ολες τις κοπελλες που δουλευουν σε αυτο τον χωρο. Ειμαι συνειδητοποιημενος και γνωριζω τι ειναι αυτες οι κοπελλες. Γιαυτο μεχρι στιγμης δεν εχω μετανιωσει για κατι απο ολα αυτα που εχω κανει μαζι τους.
μα δεν ειπα ποτε οτι ολες ειναι ετσι. και φυσικα ενειται οτι πρεπει να γινονται ολα με μετρο...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
μα δεν ειπα ποτε οτι ολες ειναι ετσι. και φυσικα ενειται οτι πρεπει να γινονται ολα με μετρο...
Τελος παντων, ειναι πολυπλοκο το θεμα για να το υπεραπλουστευσει καποιος και να πει οτι ειναι ασπρο η μαυρο η οτι οι Πουτανες ειναι σκαρτες επειδη κανουν αυτη τη δουλεια. Απλοι ανθρωποι ειναι που για καποιο λογο ετυχε να βρεθουν σε αυτη τη θεση. Εχουν προσφερει αρκετη χαρα σε πολλους ανδρες η οποια δεν ξεπληρωνεται στην πραγματικοτητα με τα ευρω που τους δινουμε. Στην ουσια δηλαδη αυτο που υφιστανται δεν ξεπληρωνεται με τιποτα. Τωρα γιατι το κανουν? Αν μπορουσα να απαντησω σε αυτο...

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελος παντων, ειναι πολυπλοκο το θεμα για να το υπεραπλουστευσει καποιος και να πει οτι ειναι ασπρο η μαυρο η οτι οι Πουτανες ειναι σκαρτες επειδη κανουν αυτη τη δουλεια. Απλοι ανθρωποι ειναι που για καποιο λογο ετυχε να βρεθουν σε αυτη τη θεση. Εχουν προσφερει αρκετη χαρα σε πολλους ανδρες η οποια δεν ξεπληρωνεται στην πραγματικοτητα με τα ευρω που τους δινουμε. Στην ουσια δηλαδη αυτο που υφιστανται δεν ξεπληρωνεται με τιποτα. Τωρα γιατι το κανουν? Αν μπορουσα να απαντησω σε αυτο...
δεν διαφωνω σε τπτ φιλε μ :)

Vasskaran

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
20
Πόντοι
1
Τύπε επίσης να έχουμε το νου μας όταν περνάμε το δρόμο να κοιτάμε δεξιά-αριστερά αν περνάει αυτοκίνητο,να μην παίρνουμε καραμέλες από αγνώστους,να προσέχουμε μην ρίξουν τίποτα στο ποτό μας,να μην καβαλάμε με λουσμένα μαλλιά μηχανή κ.α
Αααα και το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία :grin:
:2funny: τελικα η μαντονα συνεχιζει ή σταματισε? θελω να ξαναπαω να με ξανακοροιδεψει λιγο... :dancing:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
1ον το 95% δεν ετυχαν σε αυτη τη δουλεια.ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.2ον αυτο που υφιστανται δεν ειναι δα και το μαρτυριο του Τανταλου.Και 3ον ειναι παρα πολυ απλο το κανουν για τα ΛΕΦΤΑ.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
1ον το 95% δεν ετυχαν σε αυτη τη δουλεια.ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.2ον αυτο που υφιστανται δεν ειναι δα και το μαρτυριο του Τανταλου.Και 3ον ειναι παρα πολυ απλο το κανουν για τα ΛΕΦΤΑ.
Δεν αντιλεγω σε τιποτα σε αυτα που λες. Μερικες φορες ομως οι επιλογες σου ειναι αναγκαστικες οταν εχεις πισω μια οικογενεια να ζησεις. Εννοω ολο το σοι, Μανα, Πατερα, αδερφια κτλ. Αν αναλογιστουμε οτι πολλες κοπελλες απο αυτες δεν ειχαν καποια καλυτερη τυχη στην πατριδα τους δηλ. 200-300 ευρω το μηνα και μη εχοντας καποια εξειδικευση στην αγορα εργασιας τοτε ο γρηγορος αλλα οχι ευκολος δρομος για την εξευρεση χρηματων ειναι αυτος. Επειδη εχει τυχει να μιλησω με τετοιες κοπελλες ολες μου ειπαν οτι δεν ηταν η πρωτη τους επιλογη. Στην πορεια αλλαξαν γνωμη ομως λογω αναγκης η απλα για να ξεφυγουν απο την μιζερια...

Τώρα γνώρισες και σκαρτη ιεροδουλη ........

Ο φίλος gpapado65 τα είπε ΌΛΑ .
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=101750.135] [/url] στο 144

Εγώ απλά τα επιβαιβαιωνω απο την ΑΡΧΉ ΩΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΌΛΑ
Όλα τα αλλά ειναι φιλοσοφίας .
Άλλο ειναι να κανεις την δουλειά σου , και άλλο το να ξεγελάς τον κόσμο προς ´ιδιον όφελος ´ .
Συμφωνω απολυτα. Ομως εχω γνωρισει κοπελλες που με τιποτα δεν θα το εκαναν αυτο. Δηλαδη θελω να πω οτι μια ιεροδουλη δεν ειναι αναγκαστικα τερας και κοιταει πως θα φαει τα λεφτα του αλλου. Σαφως και σε αυτο το χωρο υπαρχουν σκαρτες κοπελλες και ισως ημουν τυχερος και γνωρισα καλα παιδια. Πιστευω παντως οτι δεν διαφερουν και πολυ με τις εξω. Αυτες ισως ειναι χειροτερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom