Πρωτος Αξιολογιτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφερον ...... και ποσο παει το μαρουλι ;;;;;;;Ναι αλλά για να συναντηθείς έξω μαζί της υποθέτω πρέπει να σε ξέρει από τα στούντιο καλά...! ;)
Ενδιαφερον ...... και ποσο παει το μαρουλι ;;;;;;;Ναι αλλά για να συναντηθείς έξω μαζί της υποθέτω πρέπει να σε ξέρει από τα στούντιο καλά...! ;)
Μολις φτασαμε στο.....μαρουλι, επεσε σιωπη!!!!Ενδιαφερον ...... και ποσο παει το μαρουλι ;;;;;;;
και πως γινεται το contact ??Νομίζω ότι ζητάει γύρω στα 200. Όσα δηλαδή σε ωριαίο πρόγραμμα στο studio.
Μάλιστα γι'αυτό εξαφανίστηκε...Έχει καλύτερη οικονόμα εκεί!
Δεν ξέρω αν έχει καλύτερη κονόμα γιατί η συγκεκριμένη στη βάρδια ξεπετούσε ίσα με 25 άτομα κι αυτό πάει να πει 750 ευρώ, σε επτά ώρες, χωρίς πολλές μετακινήσεις και με τη σιγουριά του σεκιουριτά απ' έξω, ενώ τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα έχει 4 ραντεβού τη μέρα.
Και εν τέλει το Sprider ας πούμε, κάνει μεγαλύτερους τζίρους από κάποια ακριβά-καλά μαγαζιά.
Ξέρω όμως καλά (από άλλα κορίτσια που δούλευαν σε σπίτι και μετά το γύρισαν στη βίζιτα) πως η δουλειά στο ντέλο δεν αντέχεται από ένα σημείο και μετά και ιδίως από μια ηλικία και μετά.
Οι 3 πελάτες τους φαίνονται παιχνιδάκι και συχνά το ευχαριστιώνται κι όλας, οι 25 είναι αφόρητοι!
με ρωτας για να δεις αν εχω τελειωσει το δημοτικο για να κανω διαιρεσεις ???παπαροφ,ποσο χρονων εισαι??
750 € / 25 ατομα = 30 € το ατομο
για ξανασκεψου λιγο το θεμα . απο οτι ξερω η επισκεψη σε αυτα τα μαγαζια ξεκιναει απο 40 - 50 € εκτος και αν αρχισαν οι εκπτωσεις
ωραια !! αφου ολοκληρωσαμε με το μεροκαματο της , μηπως ξερεις που ειναι ?? ή πως ερχεσε σε επαφη μαζι της ?Δεν αναφέρομαι σε τί τζίρους έκανε, αλλά σε πόσα έβαζε στην τσέπη.
Στα στούντιος τα κορίτσια παίρνουν τα μισά του τζίρου αφού αφερεθούν οι 2-3 πρώτες εισπράξεις.
Η συγκεκριμένη παίρνει στο σπίτι απο 50 μέχρι και 200(!!).
Πες Μ.Ο 65-70. Άρα στην τσέπη της 32,5-35 ανά πελάτη. Ας πούμε 34.
25-3=22
22 Χ 34 = 748.
Ούτε τον προϋπολογισμό να βγάζαμε...
Τη βρίσκεις στο studio και το συζητάς μαζί της. Ρώτα την ανοιχτά αν δουλεύει και εκτός και ζήτα της τηλέφωνο.
Δεν νομίζω. Κάποια στιγμή θα τελειώσει το πακετάκι που έχει μαζέψει. Γενικά πάντως δεν εμφανίζεται τόσο τακτικά. 4-5 φόρές το μήνα και συνήθως μαζεμένες.
Πάντως τα 200 είναι πολλά! Αν και εμφανησιακά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες παρουσίες και αρκετά δυνατή και εντός δωματίου.
Παραμένει στα Βριλησσού 60 και Κασσάνδρας 6. Απλώς κάνει σποραδικές εμφανίσεις, οπότε καλό είναι να προσέχεις καθημερινά τα προγράμματα για να την πετύχεις.