Καλησπέρα αλάνια, πρώτη φορά γράφω στο σάϊτ.Παρακολουθώ με ζήλο την φιλότιμη προσπάθεια που κάνετε οι περισσότεροι εδώ μέσα,ώστε να μοιράζεστε εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο πιο λατρεμένο αντρικό σπόρ.Είμαι φάν του σάϊτ από τις αρχές της λειτουργίας του, πολλές φορές ξεκίνησα να γράψω......αλλά κάτι με σταματούσε, ίσως το ότι εγώ παρόλη την μεγάλη εμπειρία στα πορνόσπιτα από το 1994, ζώ από το 2004 επαρχία. Πέρα από κάποιες φορές που ανεβαίνω Αθήνα και ξεπετσιάζομαι στο γαμήσι(φυλής και διάφορα στούντιο), έχω χάσει επαφή με το σπόρ και αυτό με στενοχωρεί αφάνταστα. Πολλές φορές λοιπόν ξεκίνησα να γράψω αλλά-αλλά.......περίμενα κάτι να μου κάνει κλίκ.......και αυτό έγινε σήμερα διαβάζοντας για την Μάνια
για την οποία έχω τραβήξει άπειρες μαλακίες.
Έχω παρατηρήσει πολλές φορές κάποια παληκάρια εδώ μέσα να τρώγονται για το ποιός έχει περισσότερα σχόλια.Πράγμα που τον κάνει αυτομάτως μεγαλύτερο γαμιά από άλλους.......να σημειώσω εδώ ότι υπάρχουμε και άλλοι που το ότι δεν έχουμε γράψει τόμους στο μπου, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ιδέα από κορίτσα.Γιατί όπως έλεγε και ο Ζήκος τα κορίτσα της γειτονιάς μου με πειράζουνε!!
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να πω κάποια πράγματα, μιας και η πρώτη μου φορά εδώ μέσα(συγγραφικά)!!
Καλά μουνιά στον πούτσο μας!!