VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
για τετοιον πατο η λεξη 'πηδαω' ακουγεται πολυ soft... σκισιμο,τρυπανι,εμπλοκη και σουρωτηρι.τετοιο κωλομπλοκο καιρο ειχα να παθω
τι μου θυμισες ρε γιγαντα ..wild rose....απιστευτες στιγμες τοτε ..εκει σκαγανε μυτη ολα τα σουπερ μωρα της εποχης ...αρα λογικο να εσκαγε μυτη και η μανια ...αυτη που σιγουρα εσκαγε μυτη εκει και την θυμαμε λογω ηταν η αννα μαρια λογοθετη του 3-2-1....Στο wild rose Πανεπιστημίου (υπόγα)
και στο boozios στου μακρυγιάννη , πολλές φορές.
Μιλάμε για πριν το 1994.
αδερφε ξεχασες το 10 το καλο...μαρινα τσιντικιδου......ατελειωτη καβλαΚανεις δεν διαφωνει με αυτο. Κατεβαζεις ομαδα με Καντζα,Λαζοπουλου,Δουνια,Λογοθετη,Λιλη και αντε γεια εληξε το ματσακι.
Στο wild rose Πανεπιστημίου (υπόγα)
και στο boozios στου μακρυγιάννη , πολλές φορές.
Μιλάμε για πριν το 1994.
Ποιός δεν θα ήθελε να της σκίσει την κωλάρα σ' αυτή την φώτο??????
Την είχα δει το 94 στη Κέρκυρα σε επίδειξη μόδας. Και της έριχνα δύο κεφάλια ατάκουνη. Εσύ που είσαι γίγαντας δλδ
Πολύ σωστή απορία......Αυτοί που απάντησαν ότι δεν θα της γάμαγαν τον κώλο τι θέλουν σε αυτό το θέμα;
παντρεμένη με τον Σαράντη, μεγαλοεισαγωγέα καλλυντικών, κλπ.
και έκτρωμα στη φάτσα (ο άντρας της, όχι αυτή ε χαχαχα)
αν γαμιέται έξω, λογικά το κάνει για την καύλα της και όχι για φράγκα
Για τους παλιούς, την ίδια εποχή με την Μάνια νομίζω, έπαιζε και ένα χαμηλών τόνων γκομενάκι η Μύριαμ Πανάγου η οποία όμως δεν ακούστηκε πολύ και χάθηκε χωρίς να αφήσει ίχνη.
Εποχη ciao ant1 πολλα μοντελα εκαναν κ δευτερη εργασια για να τα βγαλουν περα...Για τους παλιούς, την ίδια εποχή με την Μάνια νομίζω, έπαιζε και ένα χαμηλών τόνων γκομενάκι η Μύριαμ Πανάγου η οποία όμως δεν ακούστηκε πολύ και χάθηκε χωρίς να αφήσει ίχνη.
Και ομωs........υπηρξαν καποιοι που ειπαν οχι σε τετοιο κωλαρακι :'(
Τρίχες.
Οι βρωμιάρες του φόρουμ ψήφισαν ΟΧΙ από ζήλεια.
Εννοείς ότι το μόντελινγκ ήταν η δεύτερη δουλειά.Εποχη ciao ant1 πολλα μοντελα εκαναν κ δευτερη εργασια για να τα βγαλουν περα...
Εννοείς ότι το μόντελινγκ ήταν η δεύτερη δουλειά.