Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.543
- Πόντοι
- 2.256
Εγω ειμαι μαζι σουΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Εγω ειμαι μαζι σουΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Μα εσύ με εγκατέλειψες και πήγες μ’ έναν άλλοΜη μας φτιάχνεις έτσι απλά και τέλος, εμείς ψυχή δεν έχουμε..?
Τι θεομουνο εισαι ρε παιδι μου!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Elegant sexy ladyΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Εισαι τρυφερος με τις γυναικες ρε μπαγασαΤι θεομουνο εισαι ρε παιδι μου!
Εμένα μου ανεβάζουν το ηθικό και το ανήθικοΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Φαινεται εντυπωσιακο το μωρο.πρεπει να τη γνωρισω και να της κανω τρυφερο ερωτα!Εισαι τρυφερος με τις γυναικες ρε μπαγασα
Κάποιος θα έλεγε ότι δίνεις υλικό στο λαό, ο οποίος το καταναλώνει και του φεύγει εν τέλει η επιθυμία να σε δει...μήπως τελικά να μην ανέβαζες τίποτα?Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Οχι να βαζει!ετσι και αλλιως το μαδουμουνι ειναι δεδομένοΚάποιος θα έλεγε ότι δίνεις υλικό στο λαό, ο οποίος το καταναλώνει και του φεύγει εν τέλει η επιθυμία να σε δει...μήπως τελικά να μην ανέβαζες τίποτα?
Μία ομορφιά....!!!!!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
μονο ο κωλος ριχνει τις εντασεις αγαπη !!!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Πες τα!!μονο ο κωλος ριχνει τις εντασεις αγαπη !!!
Μόλις το είδα αυτό μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό.Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Τον έχω βγάλει έξω και τον κοπαναω στον νιπτηραΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Προσεχε μην ψαχνεις για υδραυλικό τετοια ωραΤον έχω βγάλει έξω και τον κοπαναω στον νιπτηρα
Θα έλεγα έχει την αντίστροφη επίδραση αυτό..Κάποιος θα έλεγε ότι δίνεις υλικό στο λαό, ο οποίος το καταναλώνει και του φεύγει εν τέλει η επιθυμία να σε δει...μήπως τελικά να μην ανέβαζες τίποτα?