Sasuke1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Για πολύ γλύψιμο αυτά τα μουνόχειλαΠέρνα μια βόλτα κι από εδώ..
Για πολύ γλύψιμο αυτά τα μουνόχειλαΠέρνα μια βόλτα κι από εδώ..
Στο προγραμμα ειναι ολα, τα μη διαχειρισιμα δε μακροημερευουν ουτως η αλλως.Δοκιμάστε να μην αντίαρατιθεστε με μαλακες, θα γίνει η ζωή σας αφρός. Εγγυημένα πράγματα χωρίς πολλά πολλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι γενικά το είπα !
Καλώς σας βρήκα μάγκες και μάγκισσεςΣτο προγραμμα ειναι ολα, τα μη διαχειρισιμα δε μακροημερευουν ουτως η αλλως.
Καλωσηρθες στην παρεα
Προσπαθω να τον ψυχαναλυσω.Διττη σημασια ειχε
σα να θιχτηκες αντιδρας.Μηπως εισαι λιιιγο ομοπο
ποιον να ψυχαναλυσεις μικρουλι σε ηλικια... αν θες βοηθεια γι αυτο που εγινε στην αλεξανδρουπολη στειλε μου πμ. και ασε τις ψυχαναλυσεις γιατι εχω να σου πω και να σου μαθω πολλα....Προσπαθω να τον ψυχαναλυσω.Διττη σημασια ειχε
σα να θιχτηκες αντιδρας.Μηπως εισαι λιιιγο ομοφοβικος?
....επαναφορα στο "κανονικο μας προγραμμα"Για πολύ γλύψιμο αυτά τα μουνόχειλα
Δεν εχω παει ποτε Αλεξανδρουπολη μαν.Εχεις θεματα φαντασιοπληξιας και εισαι ομοφοβικος με μαλλον καταπιεσμενο ποθο για τον barock.Ευκολο πορισμα ησουναποιον να ψυχαναλυσεις μικρουλι σε ηλικια... αν θες βοηθεια γι αυτο που εγινε στην αλεξανδρουπολη στειλε μου πμ. και ασε τις ψυχαναλυσεις γιατι εχω να σου πω και να σου μαθω πολλα....
Κάποιος έπρεπε......επαναφορα στο "κανονικο μας προγραμμα"
Αν τέτοια γυναίκα χαλάει την αισθητική κάποιου, τότε έχει χαλάσει η κοινωνία μαςΔεν δήλωσα ποτέ μοντέλο αγαπητέ! Φταίνε οι σημερινοί γύροι.. Συγγνώμη που χάλασα την αισθητική σας..
σε καμμενο πεσαμε. εχω να ριξω κλαμα....Δεν εχω παει ποτε Αλεξανδρουπολη μαν.Εχεις θεματα φαντασιοπληξιας και εισαι ομοφοβικος με μαλλον καταπιεσμενο ποθο για τον barock.Ευκολο πορισμα ησουνα
Συνελθε ομως γιατι εδω ειχαμε diversity πολυ πριν γινει μοδα και μ αυτα που γραφεις δε σε βλεπω να μακροημερευεις
σε καμμενο πεσαμε. εχω να ριξω κλαμα....
να σου κανω και εγω ψυχαναληση @MrEco δεν εχεις γυναικα δεν εχεις γκομενα δεν εχεις προσωπικη ζωη το σαιτ ειναι η ζωη σου και ο μονος τροπος για να γαμησεις ειναι να πληρωσεις.... ευκολακι εισαι και εσυ τελικασε καμμενο πεσαμε. εχω να ριξω κλαμα....
Ω.......Ν.........Σ.........ΓΟύτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
δεν ξαναλεω τιποτα εχεις τον λογο μου!!!Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Δηλαδή ξεπερνάς και τον Odin???Το πάλεψα αλλά μου λέει συνεχεία πως τον έχω μεγάλο (τον πόνο στην καρδιά μου)
Μη μας φτιάχνεις έτσι απλά και τέλος, εμείς ψυχή δεν έχουμε..?Το πάλεψα αλλά μου λέει συνεχεία πως τον έχω μεγάλο (τον πόνο στην καρδιά μου)
ρε τι τραβαμε..........εισαι ........Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..
Ψέμα.Ούτε οι φωτό δεν ρίχνουν τις εντάσεις πλέον, I am powerless..