MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.067
- Πόντοι
- 4.365
Το οτι αναφερθηκα σε σενα δεν ειναι λογος να απαντησεις εφοσον δε σε εθιξα/ειπα κατι ανακριβες.Παμε παρακατωΜου έκανε ριπλαι ο μπαροκ και το είδα, και δεν μου απευθύνθηκες αλλά μίλησες για μένα το ίδιο είναι.
Αν δεν ήθελες να φουσκώσει παραπάνω το θέμα you didn't have to give us your two cents man
Ολοι εδω μοναχικοι ειμαστε μαν.Αλλοι περισσοτεροι αλλοι λιγοτερο.Αν καποιος ειναι συστηματικα τοξικ τρωει μπαν αργα η γρηγορα, μη σ αγχωνει αυτο.Εχει τους μηχανισμους αυτοκαθαρσης το site γιαυτο εχει αντεξειΑκόμα χειρότερα να του απαντούν άλλα μέλη, διότι ρίχνουν νερό στο μύλο της μοναξιάς του...
Και δεν το κάνει μόνο εδώ, έχει πετάξει πίπες και σε άλλης κοπέλας το νήμα, όμως μετά από αυτά που έγραψε και σήμερα του τράβηξα ένα μπλοκ κι ας πάει σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας...
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν πάει καλά.
Κοιτα μπορεις να σχολιασεις ο,τι θες οσον αφορα το χαρακτηρα αλλου.Αλλα το να σχολιαζεις τις σεξουαλικες προτιμησεις καποιου ετσι υποτιμητικα ακομα και αν το θεωρεις ανωμαλια η ο,τι ειναι εκτος του theme του site.Εδω ειμαστε ολοι αμαρτωλοι και βιτσιοζοι λιγοτερο η περισσοτερο οποτε δεν κρινομαστε.Για χαρακτηρες/συμπεριφορες μιλα οσο θες, για προτιμησεις σεξουαλικες υποτιμητικα οχι δεν ειναι οκεντωμεταξυ ο 034 το εχει ξεφτιλισει το θεμα. αυτος καθε μερα γυρναει απο ολα τα νηματα των κοριτσιων, ολες τις αγαπαει και ολες τις υπερασπιζεται. δεν μιλαμε πλεον για σαλιαρη αλλα για τελειωμενη ΓΛΙΤΣΑ!!! δηλαδη ποσο αχρηστος πρεπει να ειναι καποιος για να ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα καθε μερα? απο κοντα και ο " γυναικωτος" για αλλους λογους βεβαια αυτος καλοπιανει τα κοριτσια μπας και τον στραπονιασει καμια, αλλα εφαγε ακυρο απο την αγγελικη που ειπε οτι δεν κανει τετοια και τωρα ριχνει αλλου τα δυχτια του ειναι και νδουλα στραπονιασμενη μαζοχα δηλαδη. αξιοτιμα μελη του bου και συγνωμη απο την κοπελα που γραφω για 1 φορα στο νημα της τωρα που ειναι λιγο μπαχαλο αλλα δεν αντεξα. ελπιζω να καταφερουμε ενα ραντεβου οταν θα ειμαι στην αθηνα, ειμαι και παναθηναικος να ξερεις