Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 1.436
Πολλά pop corn τρως τελευταία κολλητέ, έχουν πολλές θερμίδες να ξες..
Πολλά pop corn τρως τελευταία κολλητέ, έχουν πολλές θερμίδες να ξες..
Ψήνω εδώ και χρόνια ένα μεγάλο "μάγκα". του πληκτρολογίου, τώρα κάνει εμφανίσεις με το όνομα @tellystalone6969 , για ραντεβού θανάτου αλλά αυτός ούτε για κότα δεν κάνει, τουλάχιστον κάποιοι άλλοι "παντελωνατοι" χεστες έκαναν την πάπια ή προσποιούνταν ότι πήγαν στο ραντεβού.....Ναι ειναι θεμα ερμηνειας.Οπως και το αρχικο σχολιο.Υπαινισσεται φωτοσοπ ειναι η μια αναγνωση, κανει ενα αγενες(γιατι αφορα γυναικα και μαλιστα επαγγελματια) αλλα χωρις υστεροβουλια σχολιο η αλλη.Escalate παντως γινεται και απο τις 2 μεριες, σε αυτο τουλαχιστον ας συμφωνησουμε.
Για το μαγκας του πληκτρολογιου ισχυει για καθεναν μας εδω μεσα και σε οποιοδηποτε site εχεις ενα nickname και μια περσονα.Απο μαγκες και γαμιαδες αλλο τιποτα κοινως που μπορει real life να ναι δειλοι κακομοιρηδες. Εχουν κανονιστει παντως στο παρελθον απο δω μεσα και συναντησεις θανατου με αξιολογα αποτελεσματα οποτε ποτε δεν ξερεις
....μαγκα μου παλιοτερα τα επινα στα τσιπουρα αλλα τα εκοψα φετος το καλοκαιρι, γιατι ενω τα'πινα στην Κιμωλο, ξυπνησα το πρωι στην ΜηλοΠολλά pop corn τρως τελευταία κολλητέ, έχουν πολλές θερμίδες να ξες..
Κανέναν υπερβάλοντα ζήλο. Ειλικρινή απορία πως γίνεται ένας άντρας να βλέπει μια γυναικάρα με όμορφα εσώρουχα και η πρώτη του σκέψη είναι αυτή.Για να μαστε ακριβεις η Αννα υπαινιχτηκε οτι ειναι αδερφη(δεν του αρεσουν οι γυναικες) και εκεινος της απαντησε "ποιος σε γαμει μωρη" οποτε και οι 2 καναν escalate αλλα η Αννα το ξεκινησε.Η Μαλβινα που την αφορουσε αν υπηρχε κακοηθεια στο σχολιο απαντησε κομπλε, η Αννα εδειξε υπερβαλλοντα ζηλο να την υπερασπιστει
που ειχε παλια οντως τον Τελλη Σταλονε αβαταρ ε?Ναι εχω χρονια να τον δω.Μαλλον εδωσε αλλο ραντεβου θανατου με ετερο συμπουρδελιαρη και δεν πηγε καλαΨήνω εδώ και χρόνια ένα μεγάλο "μάγκα". του πληκτρολογίου, τώρα κάνει εμφανίσεις με το όνομα @tellystalone6969 , για ραντεβού θανάτου αλλά αυτός ούτε για κότα δεν κάνει, τουλάχιστον κάποιοι άλλοι "παντελωνατοι" χεστες έκαναν την πάπια ή προσποιούνταν ότι πήγαν στο ραντεβού.....
Δεν το σταματάμε καλύτερα, και να πάμε παρακάτω ; Βαρέθηκα να διαβάζω ανούσια σχόλια και αντιπαραθέσεις. Πιστεύω και άλλοι θα βαρέθηκαν.Κανέναν υπερβάλοντα ζήλο. Ειλικρινή απορία πως γίνεται ένας άντρας να βλέπει μια γυναικάρα με όμορφα εσώρουχα και η πρώτη του σκέψη είναι αυτή.
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι γκέι μπορεί να είναι ασεξουαλ ο άνθρωπος ξέρω γω? Νορμάλ πάντως δεν είναι
Μπα, αυτό το μουνοσκυλο που λέω εγώ "ζει και βαζιλευει" στην υγρασιασμενη του υπογα, άλλον θα λες.που ειχε παλια οντως τον Τελλη Σταλονε αβαταρ ε?Ναι εχω χρονια να τον δω.Μαλλον εδωσε αλλο ραντεβου θανατου με ετερο συμπουρδελιαρη και δεν πηγε καλα
Δεν μπορώ να μην απαντήσω όταν μου απαντάνεΔεν το σταματάμε καλύτερα, και να πάμε παρακάτω ; Βαρέθηκα να διαβάζω ανούσια σχόλια και αντιπαραθέσεις. Πιστεύω και άλλοι θα βαρέθηκαν.
Τι λές/λέτε ;
Εντάξει, πάμε παρακάτω γιατί κουράζει ;Δεν μπορώ να μην απαντήσω όταν μου απαντάνε
Ναι οκ μπορείς πάντα να μην τα διαβάζεις αφού σε κουράζουνΕντάξει, πάμε παρακάτω γιατί κουράζει ;
δε σου απευθυνθηκα Αννα, με αλλον μιλαγα.Και εχει δικιο ο Lunaras, εχουμε φουσκωσει ενα θεμα τιποτα ολη μερα.Παμε παρακατωΔεν μπορώ να μην απαντήσω όταν μου απαντάνε
Μου έκανε ριπλαι ο μπαροκ και το είδα, και δεν μου απευθύνθηκες αλλά μίλησες για μένα το ίδιο είναι.δε σου απευθυνθηκα Αννα, με αλλον μιλαγα.Και εχει δικιο ο Lunaras, εχουμε φουσκωσει ενα θεμα τιποτα ολη μερα
Α γειά σου!
εκτος απο την κορμαρα της οικοδεσποινας με ολα τα αλλα σχετικο χαχαχαχ!!!
Ακόμα χειρότερα να του απαντούν άλλα μέλη, διότι ρίχνουν νερό στο μύλο της μοναξιάς του...Νορμάλ πάντως δεν είναι
JennyTeen, τι θυμήθηκε ο παικτης. Αστερακι βορειων προάστιων...Εγώ πάντως μεταξύ μας zebu ,αν θα ψήφιζα κάποια που είχα πάρει τοτε τον καιρό εκείνο .... θα ψήφιζα Jenny teen κι ας ήταν λίγο ψεπετα , ήτο ωραίο μουνετο αλλά χάθηκε ρε εσυ , εγώ αυτή θα ψηφιζα πάντως δαγκωτό να το ξέρεις , if you know what I mean