SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.820
- Πόντοι
- 5.391
ΚούκλαΚαληνύχτα
ΚούκλαΚαληνύχτα
ΟΜΟΡΦΑ !!!Καληνύχτα
Elegant and classyΚαληνύχτα
πρωτα μας γαμας τα μυαλα οπως παντα και μετα καληνυχτα ετσι. Κούκλα, ΟΜΟΡΦΑ ,Elegant and classy,,Καληνύχτα
Ενα facesitting στο 2 παρακαλωΚαλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Σε ευχαριστώπρωτα μας γαμας τα μυαλα οπως παντα και μετα καληνυχτα ετσι. Κούκλα, ΟΜΟΡΦΑ ,Elegant and classy,,
Κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα…Σε ευχαριστώ
πρωτα μας γαμας τα μυαλα οπως παντα και μετα καληνυχτα ετσι. Κούκλα, ΟΜΟΡΦΑ ,Elegant and classy,,
@Sexyjoanna @Sofia_Magic δεν είμαι εγώ το πιο ευγενικό κορίτσι? Εδώ κάτι μαγειρεύεται ..Κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα…
(και αρχίζω τα παράπονα!)… ΕΓΩ έγραψα το «ΟΜΟΡΦΑ» και τσίμπησα ένα «κακό», ψυχρό κι ανάποδο λάικ (και ξερό αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την γνωστή φράση!) και ο συναγωνιστής βάζει τις σάλτσες και τσιμπάει «αγάπες»!!
Δεν είναι μεροληπτική συμπεριφορά αυτή αδέρφια???
@Spiros_73 & @Xaramofais
Με φτύνουν (πάλι!!) ή ψιχαλίζει???
Κάνετε διακρίσεις, στο που προσφέρετε την καρδιά σας κυρία μου! Δικαίωμα σας, μα ήθελα …@Sexyjoanna @Sofia_Magic δεν είμαι εγώ το πιο ευγενικό κορίτσι? Εδώ κάτι μαγειρεύεται ..
Κάνετε διακρίσεις, στο που προσφέρετε την καρδιά σας κυρία μου! Δικαίωμα σας, μα ήθελα …
Αβγά με σάλτσα ντομάτας πιπεριές σκόρδο κρεμμύδι και φέτα!Εδώ κάτι μαγειρεύεται ..
Πγοιότητα!!
Αστα James και 'γω ενα ορθοκοφτο likeΚοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα…
(και αρχίζω τα παράπονα!)… ΕΓΩ έγραψα το «ΟΜΟΡΦΑ» και τσίμπησα ένα «κακό», ψυχρό κι ανάποδο λάικ (και ξερό αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την γνωστή φράση!) και ο συναγωνιστής βάζει τις σάλτσες και τσιμπάει «αγάπες»!!
Δεν είναι μεροληπτική συμπεριφορά αυτή αδέρφια???
@Spiros_73 & @Xaramofais
Με φτύνουν (πάλι!!) ή ψιχαλίζει???
Αβγά με σάλτσα ντομάτας πιπεριές σκόρδο κρεμμύδι και φέτα!
Από δίπλα πατάτες τηγανητές, με χοντρό αλάτι + ρίγανη !
Μπύρα ή τσίπουρο…
Νομίζω θέλει να μας γαμησει την ψυχολογία, να μας έχει υπό!Αστα James και 'γω ενα ορθοκοφτο like
Μου εχουν πληγωθει τα συναισθηματαΝομίζω θέλει να μας γαμησει την ψυχολογία, να μας έχει υπό!
Να βάλω κάνα τσίπουρο τελικά?Μοστάρντα ντόλτσε Κέρκυρας και κουτσούλοι πιπεράτοι..
Έναν Αυγουστιάτη τον έπινα..Να βάλω κάνα τσίπουρο τελικά?
Εδώ θέλουμε μόνο θετικά συναισθήματα, τίποτα αρνητικό..Μου εχουν πληγωθει τα συναισθηματα
@Sexyjoanna @Sofia_Magic δεν είμαι εγώ το πιο ευγενικό κορίτσι? Εδώ κάτι μαγειρεύεται ..