kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
αγαπημενη μαλβινα , δεν ξερω τί θελω πιο πολυ .να σε γ...ησω ή να σου μιλησω ?
Μπορεις και τα δυο ταυτόχρονα αδερφεαγαπημενη μαλβινα , δεν ξερω τί θελω πιο πολυ .να σε γ...ησω ή να σου μιλησω ?
Έλα να λύσουμε το Κυπριακό την ώρα του σεξ..αγαπημενη μαλβινα , δεν ξερω τί θελω πιο πολυ .να σε γ...ησω ή να σου μιλησω ?
Tόσο λίγο θα γαμηθείτε ?Έλα να λύσουμε το Κυπριακό την ώρα του σεξ..
Google translate είναι για εμάς.ΠΑΜΣε άλλο νήμα σου ζήτησα να μεταφράσεις τον όρο force majeur.
Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν ειρωνικό αλλά με εποικοδομητικό πνεύμα
Θεωρώ οτι πολλά μέλη δεν γνωρίζουν Γαλλικά ή νομικούς όρους και πιθανώς να μην καταλάβουν ακριβώς τι εννοείς ή να χλευάσουν (ευτυχώς δεν έγινε).
Σωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι όλοι το χρησιμοποιούν.Google translate είναι για εμάς.ΠΑΜ
Επειδη εχεις ενα ζητημα σε νηματα συναδε, φων σου σε οαραθετω στο δικο σου νημα.Δεν θίχτηκα μάτια μου.
Αλλά δικαίωμα διαφωνίας έχουν όλοι και όλες, από πού και ως που η γνώμη του ενός εφαρμόζεται στα πάντα και σε όλους?
Έχεις τα δίκια σου από τη δική σου σκοπιά. Τα περί κριτηρίων δεν τα ακούω και πολύ, τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία. Εμείς επιλέγουμε που θα δώσουμε το σώμα μας και δεν μπορείς εσύ να ξέρεις τι έχει προηγηθεί με έναν άλλο, ακόμη κι εάν είναι φίλος σου.
Ούτε στο βρακί μας είσαι, ούτε το πουλί του είσαι.
Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί είναι ξένο νήμα & δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος για όλο αυτό, μαζί σου δεν έχω κάτι προσωπικό. Καλό βράδυ.
Σου εξήγησα ότι δεν θα δώσω συνέχεια σε κάτι στο οποίο ο καθένας μένει με την άποψή του. Δεν σε δίκασα, σου εξήγησα εμμέσως κάποιες δικές μας παραμέτρους. Καλό βράδυ.Επειδη εχεις ενα ζητημα σε νηματα συναδε, φων σου σε οαραθετω στο δικο σου νημα.
Που βρισκεις το λαθος σε οσα εγραψα στο νημα της συναδελφου σου Αννας; Δεν κατηγορησα εσένα προσωπικα και ουτε καμια απλα σου εξήγησα τον λογο που μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Αλλωστε το ιδιο τραβάμε και εμεις με τις συμπεριφορές καποιων. Μας καιτε και τους αθωους.
Εμενα οτι θιχτηκες μου κανουν τα οσα εγραψες και εχω την βεβειοτητα οτι ημουνα ενταξει απεναντι σου και σε ολες σας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους!
I'm back
Καλησπέρα σε όλους!
I'm back
Δυό κρεβάτια χρειάζεσαι. Στο ένα να την πηδάς και στο άλλο να πηδάς απ' την χαρά σου...Είπα να περάσω να πω ένα γειά...
Μουναρος τέλεια και παυλαΚαλησπέρα σε όλους!
I'm back
Michael Jordan και μαλακίες.Καλησπέρα σε όλους!
I'm back
Γυναικάρα ατελείωτηΚαλησπέρα σε όλους!
I'm back
Εγώ μπορώ να είμαι και στα δύο κρεβάτια εναλλάξ?Δυό κρεβάτια χρειάζεσαι. Στο ένα να την πηδάς και στο άλλο να πηδάς απ' την χαρά σου...
Ε... τώρα τις θέλει τις "ξυλιές" του....Είπα να περάσω να πω ένα γειά...