Καλησπέρα σε όλους!
I'm back
Αχ αυτές οι βυζαρες!!!!
Καλησπέρα σε όλους!
I'm back
Ο Ιησούς Χριστος νικάει και όλα τα κακα σκορπαειΚαλησπέρα σε όλους!
I'm back
T-34 είσαι κορίτσαρε. Την καληνύχτα μου.Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
IS -2 θα έλεγα καλύτερα.Υπεροπλο!!!T-34 είσαι κορίτσαρε. Την καληνύχτα μου.
Πόσο υπέροχη πχια.......Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
μα τι χερουλι ειναι αυτο...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......!!!!!Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Για γλείψιμο απ την κορφή ως τα νυχιαΚαλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Αυτό δεν το περίμενα.....Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Θα πηδάς κι εσύ απ΄ την χαρά σου ή έχεις κάτι άλλο πο(ρ)νηρό στο μυαλουδάκι σου;Εγώ μπορώ να είμαι και στα δύο κρεβάτια εναλλάξ?
Κατσιούσα...T-34 είσαι κορίτσαρε. Την καληνύχτα μου.
Άψογηηηη ο ορισμός της καλής εβδομάδας ..Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Έχει στο προφιλ της κιν και λεει οχι τηλεφωνα! Να στείλω μνμ λες; Γνωρίζεις πρόγραμμα; τι λεφτα ζητάει; Πάει νότια; Μην τεμπελιάζεις βοήθα λίγο :-)Δεν χρειάζονται κριτικές...ο ορισμός της τελειότητας η γυναίκα.
Σπεύδε βραδέως
ΟπαΔεν χρειάζονται κριτικές...ο ορισμός της τελειότητας η γυναίκα.
Σπεύδε βραδέως
Με εγγραφή από το 2009 και με 15 κριτικές κι ακόμα να μάθεις τα κατατόπια; DiorPoisonΈχει στο προφιλ της κιν και λεει οχι τηλεφωνα! Να στείλω μνμ λες; Γνωρίζεις πρόγραμμα; τι λεφτα ζητάει; Πάει νότια; Μην τεμπελιάζεις βοήθα λίγο :-)
όσο μεγαλώνω μαθαίνω ....Με εγγραφή από το 2009 και με 15 κριτικές κι ακόμα να μάθεις τα κατατόπια; DiorPoison