Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Θα πηδάς κι εσύ απ΄ την χαρά σου ή έχεις κάτι άλλο πο(ρ)νηρό στο μυαλουδάκι σου;Εγώ μπορώ να είμαι και στα δύο κρεβάτια εναλλάξ?
Θα πηδάς κι εσύ απ΄ την χαρά σου ή έχεις κάτι άλλο πο(ρ)νηρό στο μυαλουδάκι σου;Εγώ μπορώ να είμαι και στα δύο κρεβάτια εναλλάξ?
Κατσιούσα...T-34 είσαι κορίτσαρε. Την καληνύχτα μου.
Άψογηηηη ο ορισμός της καλής εβδομάδας ..Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
Έχει στο προφιλ της κιν και λεει οχι τηλεφωνα! Να στείλω μνμ λες; Γνωρίζεις πρόγραμμα; τι λεφτα ζητάει; Πάει νότια; Μην τεμπελιάζεις βοήθα λίγο :-)Δεν χρειάζονται κριτικές...ο ορισμός της τελειότητας η γυναίκα.
Σπεύδε βραδέως
ΟπαΔεν χρειάζονται κριτικές...ο ορισμός της τελειότητας η γυναίκα.
Σπεύδε βραδέως
Με εγγραφή από το 2009 και με 15 κριτικές κι ακόμα να μάθεις τα κατατόπια; DiorPoisonΈχει στο προφιλ της κιν και λεει οχι τηλεφωνα! Να στείλω μνμ λες; Γνωρίζεις πρόγραμμα; τι λεφτα ζητάει; Πάει νότια; Μην τεμπελιάζεις βοήθα λίγο :-)
όσο μεγαλώνω μαθαίνω ....Με εγγραφή από το 2009 και με 15 κριτικές κι ακόμα να μάθεις τα κατατόπια; DiorPoison
Φυσηξε έρωτας βοριάς δηλαδή?????Οπα
Επεσε ερωτας
Στο videoclip
η ίδια η Μαλβίνα
Επεσε έρωτας κι ανοίξανε κεφάλια ..
Τετάρτη είσαι διαθέσιμη σου έστειλα στο WhatsApp αλλά δεν απαντάςΚαλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα!
Σε όλα απαντάω σιγά-σιγά!Τετάρτη είσαι διαθέσιμη σου έστειλα στο WhatsApp αλλά δεν απαντάς
You're back and you're so hot baby!!! Την καλησπέρα μουΚαλησπέρα σε όλους!
I'm back
Καλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρba
Baby Oil και γλυψιμοΚαλό βράδυ σε όλους, κενά ξανά από Τετάρτη.
πρωτα μας γαμας τα μυαλα οπως παντα και μετα καληνυχτα ετσι.......Καληνύχτα