james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.190
- Πόντοι
- 10.395
Πολύ τρολαρισμα τρώω απόψε…Σε σένα ❤
Πολύ τρολαρισμα τρώω απόψε…Σε σένα ❤
Πολύ τρολαρισμα τρώω απόψε…
Καληνύχταααα…
δεν εισαι μονος σου!εχεις εμας @james034 - @XaramofaisΚοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα…
(και αρχίζω τα παράπονα!)… ΕΓΩ έγραψα το «ΟΜΟΡΦΑ» και τσίμπησα ένα «κακό», ψυχρό κι ανάποδο λάικ (και ξερό αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την γνωστή φράση!) και ο συναγωνιστής βάζει τις σάλτσες και τσιμπάει «αγάπες»!!
Δεν είναι μεροληπτική συμπεριφορά αυτή αδέρφια???
@Spiros_73 & @Xaramofais
Με φτύνουν (πάλι!!) ή ψιχαλίζει???
Όχι μην στείλεις τίποτα- καραδοκεί κάπου ο σούπερ ντουπερ καυλωμένος και θέλει να σου βάλει καρδούλες
Απο το τιποτα ας κανει και ο ντουπερ καυλωμενοςΌχι μην στείλεις τίποτα- καραδοκεί κάπου ο σούπερ ντουπερ καυλωμένος και θέλει να σου βάλει καρδούλες
Είναι στην υπογραφή μου.Καλημερα διαβαζω ωραια πραγματα πως μπορω να εχω ραντεβου με την malvina τηλεφωνο;;
τι μλκς?!?!?
Επ τι κάνετε εδώ πρωί πρωί καλέ?τι μλκς?!?!?
μόνο βράδυ επιτρέπεται?Επ τι κάνετε εδώ πρωί πρωί καλέ?
ετσι !και αμα βαλει κωλο θα πατησουμε και ουαου! γιατι εμεις οι νησιωτες ειμαστε καλα παιδια
Είναι ντροπαλό έχουμε πει το κουλουράκι..ετσι !και αμα βαλει κωλο θα πατησουμε και ουαου! γιατι εμεις οι νησιωτες ειμαστε καλα παιδια
ε καλά...απ΄τη φωτο...δεν θα στο πειράξουμε!!Είναι ντροπαλό έχουμε πει το κουλουράκι..
Χτυπάμε δόσεις από Μαλβίνα.Επ τι κάνετε εδώ πρωί πρωί καλέ?
και εμεις!μιση ντροπη του κωλου σου!μιση δικια μας!Είναι ντροπαλό έχουμε πει το κουλουράκι..