DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 25.047
Εσάς σας προσέχω λίγο περισσότερο..Με πολλή προσοχή σας παρακαλώ κυρια μου, είμεθα παντρεμένοι...
Εσάς σας προσέχω λίγο περισσότερο..Με πολλή προσοχή σας παρακαλώ κυρια μου, είμεθα παντρεμένοι...
Έως είμαι ανυπαντροςΕσάς σας προσέχω λίγο περισσότερο..
Καλά τι πάθατε όλοι και ανεβάζετε γάτες, σας κόλλησε κακό συνήθειο η "μαυρόγατα";Έως είμαι ανυπαντρος
Μαυρογατα?Καλά τι πάθατε όλοι και ανεβάζετε γάτες, σας κόλλησε κακό συνήθειο η "μαυρόγατα";
Πίνακας ζωγραφικήςΚαλημέρα σε όλους!
AbsoluteΚαλημέρα σε όλους!
τι πιθανότητα υπάρχει να μην ενδιαφερόμαστε;Γράψτε κάτι, ρε
Θα νομίζει το κορίτσι ότι δεν ενδιαφερόμαστε
Και θα κλαίει
Ασε ρε τυπε ...δεν βγαίνει ραντεβού μαζί της εύκολα...τι να γράψουμε;Γράψτε κάτι, ρε
Θα νομίζει το κορίτσι ότι δεν ενδιαφερόμαστε
Και θα κλαίει
Το like για την καταγωγή σου...Επειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής.
Το πρόγραμμά μου είναι:
Dfk, owo, cim, cof, gfe, foot fetish, masturbation, massage.
Δεν παρέχεται anal, δεν υπάρχουν extra χρεώσεις.
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Για πολύωρα και συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
17:00-02:00
Πως θα την αγαπάμε αιώνια ..Ασε ρε τυπε ...δεν βγαίνει ραντεβού μαζί της εύκολα...τι να γράψουμε;
Πως θα την παίζουμε για πάρτι της μόνο με τις φωτό της που βλέπουμε;
Η καλύτερη φωτογραφία απ όλες...Καλημέρα σε όλους!
Κάπως πρέπει να σπάσει η μονοτονία, δε νομίζεις?Πως θα την αγαπάμε αιώνια ..
Αρκεί να μην μας σπάει τ αρχίδια, που προς το παρόν δεν
Θα τα σπάσει σ' αυτόν που θα δώσει και κώλο
Δεν μας/με αφορά
καλημερα σαςΚαλημέρα
Καλημέρα sweetκαλημερα σας
τωρα στα γεραματαΚαλημέρα sweet
Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω δώσει την πρέπουσα βαρύτητα.Εννοείται θα πρότεινα κάποιος να διαβάσει για αρχή τους Αρχαίους Έλληνες και την φιλοσοφία της τότε εποχής.
Αριστοτέλης του Καλφά, Θαυμάζειν/Απορείν/Φιλοσοφείν του Ράγκου, Ηθική η θεραπεία της Ψυχής του Επίκουρου κ.ο.κ
Από εκεί και πέρα, πάει αναλόγως με τα θέλω του κάθε ανθρώπου και τι θέλει να αποκομίσει..