christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Μας έλειψε σήμερα το κορίτσι !!!
Τελευταία τροποποίηση:
Καλό θα είναι ……..
Καλό Σαββατοκύριακο.
Χαιρετάω ανάποδα εγώ, με την παλάμη προς εμένα..το χέρι σου (το ελεύθερο) πάει πάντα εκεί....όπως τον στρατιωτικών όταν χαιρετάνε στο κεφάλι?
Μας χαιρετάς ρε παιδί μου?
Αυτό...
εεεεεεεεεεεεεπ.......
Καλό Σαββατοκύριακο.
Οπως επισης οταν βλεπουμε παπα.το χερι πιανει τα χαμνα μας.το χέρι σου (το ελεύθερο) πάει πάντα εκεί....όπως τον στρατιωτικών όταν χαιρετάνε στο κεφάλι?
Μας χαιρετάς ρε παιδί μου?
Αυτό...
κάτι κατάλαβα...το φαντάστηκα!Χαιρετάω ανάποδα εγώ, με την παλάμη προς εμένα..
Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..Καλό βράδυ
Θα ονειρευτώ μύδια και ψαροταβέρνα, κι ας μην σου αρέσει ..
Πάμε στο Βαρούλκο του Λαζαρου !Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Εχεις ακριβα γούσταΔώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
ΩΝΣΓ
Καλό Σαββατοκύριακο.
Με προβατίνα στη Χασια η τη Μάνδρα βολεύεσαι;;;Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Άμα θες πασατέμπο στο παγκάκι και μια κρέπα στα δύο, είμαι μέσα.Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Η κρέπα στα δύο είναι για οικονομικούς λόγους ή λόγους θερμίδων??Άμα θες πασατέμπο στο παγκάκι και μια κρέπα στα δύο, είμαι μέσα.
Για ψάρια, δεν έχω λεφτά καρδιά μου...
Εννοείται..Με προβατίνα στη Χασια η τη Μάνδρα βολεύεσαι;;;
Για να μην κάψει πολλές θερμίδες η τσέπη μου.Η κρέπα στα δύο είναι για οικονομικούς λόγους ή λόγους θερμίδων??
Ένα θα σου πω,έχω σιτεμενη αρκετό καιρό ψυγείο (δικιά μου προβατίνα)Εννοείται..
Μπάρμπα Βασίλης στο Καπανδρίτι..
Μάλλον είμαι στο λεξικό.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Μπάρμπα Βασίλης στο Καπανδρίτι..
Ένα τηλέφωνο, πως επικοινωνούμε?
Καλό Σαββατοκύριακο.