georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 736
Με τις υγείες σου μαν
Varium et mutabile semper Femina (σ οτι αφορα τα εσωρουχα)Καλημέρα
Μετριομέρα σήμερα, η καλημέρα αύριο...Καλημέρα
ωραίο το αξεσουάρ!Καλημέρα
,συνάντησα πριν λίγους μήνες και έγραψα κριτική (γιατί δεν ήταν κάτι κρυφό), δεν ήμουν σε κανέναν κλειστό κύκλο, μια
Καυλα μου εσύ!!!Καλημέρα
Ωραια θα εχουμε εδω στο νημα φιλοσοφικη συζήτηση. Ας ξεκινησουμε απο την εννοια του θανατου μεσα απο το πρισμα της Πλατωνικης σκεψης για αρχη ,αν συμφωνουν στο συμποσιον αυτο και τα υπολοιπα μελη ;;;;Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω δώσει την πρέπουσα βαρύτητα.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Αυτά τα "θέλω " είναι δύσκολο να τα ξεδιαλύνεις και να τους δώσεις τη σωστή προτεραιότητα.
Καλημέρα красивый
H δυσκολία είναι αν και όταν κάνεις παιδιά.Κάπως πρέπει να σπάσει η μονοτονία, δε νομίζεις?
το χέρι σου (το ελεύθερο) πάει πάντα εκεί....όπως τον στρατιωτικών όταν χαιρετάνε στο κεφάλι?
Καλό Σαββατοκύριακο.
Καλό θα είναι ……..
Καλό Σαββατοκύριακο.
Χαιρετάω ανάποδα εγώ, με την παλάμη προς εμένα..το χέρι σου (το ελεύθερο) πάει πάντα εκεί....όπως τον στρατιωτικών όταν χαιρετάνε στο κεφάλι?
Μας χαιρετάς ρε παιδί μου?
Αυτό...
εεεεεεεεεεεεεπ.......
Καλό Σαββατοκύριακο.
Οπως επισης οταν βλεπουμε παπα.το χερι πιανει τα χαμνα μας.το χέρι σου (το ελεύθερο) πάει πάντα εκεί....όπως τον στρατιωτικών όταν χαιρετάνε στο κεφάλι?
Μας χαιρετάς ρε παιδί μου?
Αυτό...
κάτι κατάλαβα...το φαντάστηκα!Χαιρετάω ανάποδα εγώ, με την παλάμη προς εμένα..
Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..Καλό βράδυ
Θα ονειρευτώ μύδια και ψαροταβέρνα, κι ας μην σου αρέσει ..
Πάμε στο Βαρούλκο του Λαζαρου !Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Εχεις ακριβα γούσταΔώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..