Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 486
ΩΝΣΓ
Καλό Σαββατοκύριακο.
ΩΝΣΓ
Καλό Σαββατοκύριακο.
Με προβατίνα στη Χασια η τη Μάνδρα βολεύεσαι;;;Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Άμα θες πασατέμπο στο παγκάκι και μια κρέπα στα δύο, είμαι μέσα.Δώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Η κρέπα στα δύο είναι για οικονομικούς λόγους ή λόγους θερμίδων??Άμα θες πασατέμπο στο παγκάκι και μια κρέπα στα δύο, είμαι μέσα.
Για ψάρια, δεν έχω λεφτά καρδιά μου...
Εννοείται..Με προβατίνα στη Χασια η τη Μάνδρα βολεύεσαι;;;
Για να μην κάψει πολλές θερμίδες η τσέπη μου.Η κρέπα στα δύο είναι για οικονομικούς λόγους ή λόγους θερμίδων??
Ένα θα σου πω,έχω σιτεμενη αρκετό καιρό ψυγείο (δικιά μου προβατίνα)Εννοείται..
Μπάρμπα Βασίλης στο Καπανδρίτι..
Μάλλον είμαι στο λεξικό.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Μπάρμπα Βασίλης στο Καπανδρίτι..
Ένα τηλέφωνο, πως επικοινωνούμε?
Καλό Σαββατοκύριακο.
ναι.....Ξανά διαθέσιμη από Τετάρτη, καλό βράδυ
Τι πανέμορφος κόλοςΞανά διαθέσιμη από Τετάρτη, καλό βράδυ
Για πες..ναι...
δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται........Για πες..
Οσο πάει και μ αρέσεις περισσότερο και σε πολλαπλά επίπεδα!!! Πικάντικο- αρωματικό Σεβίτσε Λαβράκι homemade απο τα χεράκια μου ... προβατίνα και κοψίδια σε επόμενη φάση Καλύβια !!! Φιλιά και καλό βράδυΔώσε μου γαύρο μαρινάτο, ceviche λαβράκι και καπνιστή πέστροφα και πάρε μου και την ψυχή..
Κιμ Μπασιντζερ στο 9 1/2 εβδομάδες, μου θύμησες τώρα!!!Ξανά διαθέσιμη από Τετάρτη, καλό βράδυ
Ωραίο πέδιλο να ξέρεις!!Ξανά διαθέσιμη από Τετάρτη, καλό βράδυ
Συμπάθαμε αλλά…ποιος έπεσε και ποιος προσπαθεί να επωφεληθεί;;;;;δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται........