Κι επιτέλους συνάντησα την.... Μαλβίνα!!!
Το ραντεβού έγινε την προηγούμενη εβδομάδα...
Λίγο το δικό μου πρόγραμμα λίγο ο αυξημένος φόρτος ραντεβού της δεν μας άφηναν να βρεθούμε....
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με 2-3 μυνήματα και άψογο επαγγελματισμό από μεριάς της αφού Μ ενημέρωσε μέχρι και για μια καθυστέρηση 5-7 λεπτών...
Συνάντηση στα μέρη του μεταξιού αργά το βράδυ....
Πήρα δωμάτιο παρήγγειλα το κρασάκι και εσταλει το μύνημα για τον αριθμό δωματίου.
Βουρ για ντουζακι και αναμονή με μια τσοντουλα στην τηλεόραση για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις....
Άνοιγμα πόρτας ασανσέρ και το άκουσμα των γοβων της στο διάδρομο....τοκ τοκ η πόρτα...
Φιλί στο μάγουλο και πέρασμα εντός....
Προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου από αυτό που αντικρίζω.... ξανθό μαλλί,για τα γούστα μου αλλά και αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο βλέμμα καθηλωτικο και ένα σώμα γυμνασμενο και να το πιεις στο ποτήρι....
Ψιλή κουβεντουλα λίγο κρασί πολύ καλό σοσιαλ ότι βλέπετε εδώ κι ακόμα παραπάνω αλλά και με πολύ χιούμορ και τρέλα που ίσως δεν φαίνεται εδώ μέσα...ίσως της βγήκε ίσως έτσι είναι ο τύπος της...
Ντουζακι από εκείνη και βγήκε με τα εσώρουχα τις γόβες και το αξεσουάρ στο μπούτι τύπου καλτσοδετα που θα έχετε δει σε φωτό....
Φιλιά απλόχερα με γλώσσα ,απαίτησε να ξαπλώσω και πήρε τα ηνία ....πάνω κάτω δεξιά αριστερά γλυψιμο κατέβηκε στον πουτσο μου που είχε γίνει κάγκελο πριν γδυθεί καραμελωμα μπάλες και βαθιά υγρή πίπα...για ώρα...που την απόλαυσα....στήσιμο απίστευτο και την χαζευα στους καθρέπτες...
Πέρασμα σκούφου και καβάλησε....έδωσε το Ρυθμό της , φιλιά ,βογγητα γλυψιμο ρωγων σ ένα στήθος στητο και τόσο όσο για μένα....τελείωμα μέσα της στο προφυλακτικό.
Ντουζακι κι από τους δύο και σοσιαλ και λίγο κρασάκι.... δεύτερος γύρος με περιποίηση από μεριάς μου όπου σπαρταρουσε με καθογηση της τελείωσε όπως ήθελε....
Ξανά στοματικό και πέρασμα σκούφου...καβάλησε και ένιωσα τα υγρά της να με λούζουν....αλλαγή μερικών στάσεων και τέλος για δεύτερη φορά πολύ εύκολα....
Εν κατακλείδι αν έβαζα βαθμολογία
Θα έλεγα
Πρόσωπο 10
Σώμα 9
Συμμετοχή 10
Διάρκεια 1,5 ώρα
Κόστος 200€
Τηρήθηκε ότι συμφωνήθηκε
Υγ.το πα και στην ίδια ότι δεν παίρνω εσκορτ συχνά αλλά η Μαλβίνα για όσο είναι στις επάλξεις θα είναι στις επιλογές ....
Σ ευχαριστώ για το όμορφο ραντεβού....
Ελπίζω να σου άρεσαν οι κόκκινες...ξέρεις εσύ