Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Ουκρανική η Αλιβιέ; Διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως. Η ιστορία της πάει πολύ πίσω, επί Τσάρου...
Ουκρανική η Αλιβιέ; Διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως. Η ιστορία της πάει πολύ πίσω, επί Τσάρου...
Ωραίο το άρθρο σου αλλά εγώ θα πω οτι καθε άνθρωπος έχει την δικιά του προσωπικότητα οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει κανόνας δηλαδή. Το ίδιο ισχύει και για την ψυχοσύνθεση του μπουρδελιάρη - πελάτη. Εν τέλει δεν βγάλαμε κάποιο συμπέρασμα και είναι λογικό. Και κάτι τελευταίο που δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω βιώσει αλλά δεν θα ήταν πιο λογικό ένα σεξουαλικά κακοποιημένο άτομο να νιώθει αποστροφή προς το σεξ και όχι έλξη;Όσο απουσιάζω, θα ήταν χαρά μου όσοι ενδιαφέρονται να ρίξουν μια ματιά σε ένα δικό μου κείμενο..
Η ψυχοσύνθεση του εκδιδόμενου ατόμου
Μπράβο για το κείμενο. Έχω βέβαια κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν είναι της παρούσης.Όσο απουσιάζω, θα ήταν χαρά μου όσοι ενδιαφέρονται να ρίξουν μια ματιά σε ένα δικό μου κείμενο..
Η ψυχοσύνθεση του εκδιδόμενου ατόμου
Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία στον εγκέφαλο δεν δουλεύει έτσι. Δημιουργείται ένα σύμπλεγμα και ένας φαύλος κύκλος love/hate relationship με το αντίθετο φύλο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αποστροφή.Ωραίο το άρθρο σου αλλά εγώ θα πω οτι καθε άνθρωπος έχει την δικιά του προσωπικότητα οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει κανόνας δηλαδή. Το ίδιο ισχύει και για την ψυχοσύνθεση του μπουρδελιάρη - πελάτη. Εν τέλει δεν βγάλαμε κάποιο συμπέρασμα και είναι λογικό. Και κάτι τελευταίο που δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω βιώσει αλλά δεν θα ήταν πιο λογικό ένα σεξουαλικά κακοποιημένο άτομο να νιώθει αποστροφή προς το σεξ και όχι έλξη;
Θα μπορούσα να συζητάω μέχρι αύριο και ειδικά με εσένα που το βιώνεις και όχι με οποιονδήποτε άσχετο αλλά δεν νομίζω πως είναι το κατάλληλο μέρος. Γιατί μου δημιουργούνται απορίες.Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία στον εγκέφαλο δεν δουλεύει έτσι. Δημιουργείται ένα σύμπλεγμα και ένας φαύλος κύκλος love/hate relationship με το αντίθετο φύλο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αποστροφή.
αυτό σκέφτηκα αφού το έγραψα....Να σου δώσουν δωμάτιο στον 5ο και το ασανσέρ να είναι χαλασμένο
βγηκες??..γιατι εγω κλειστηκα μεσα σε ενα ασανσερ σημερα...Διαθέσιμη από Δευτέρα
gia ayto ανεβαινει η υπογενιτικοτητα στην ελλαδα μεχρι την δευτερα θα παει η συννεφο οποτε σκεψου ποσα παιδια θα χαθουνΔιαθέσιμη από Δευτέρα
Όσα χαθούν, θα αναπληρωθούν..όλα καλά.gia ayto ανεβαινει η υπογενιτικοτητα στην ελλαδα μεχρι την δευτερα θα παει η συννεφο οποτε σκεψου ποσα παιδια θα χαθουν
Παρα πολυ καλα τωραΚαλησπέρα σε όλους, πώς είστε?
Σήμερα δεν έχει ?Παρα πολυ καλα τωρα
γιατί αρχηγέ; που το στηρίζεις;Δεν το διάβασα ακόμα το άρθρο, όμως...
Κορίτσια που διαβάζουν (και γράφουν), μην τα ερωτεύεστε.
Φιλικά το λέω.
Πώς διάολο διατηρείσαι στα 55 κιλά; Με τι τρέφεσαι;;;Διαθέσιμη από Δευτέρα
Θολωσα ειδα κωλο!μισο @james034 - @Xaramofais συρμα μαγκες
58* με τσάκωσες.. μη με βλέπεις έτσι, τρώω πολύ..Πώς διάολο διατηρείσαι στα 55 κιλά; Με τι τρέφεσαι;;;