georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.544
- Πόντοι
- 736
Μόνο εγώ είδα τα μουνόχειλα σε αυτή τη φώτο?
Έστω και με λίγο ζουμ.
Κοριτσάρα είσαι.
Μόνο εγώ είδα τα μουνόχειλα σε αυτή τη φώτο?
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ!!Μόνο εγώ είδα τα μουνόχειλα σε αυτή τη φώτο?
Έστω και με λίγο ζουμ.
Κοριτσάρα είσαι.
Οι περισσότεροι λέω θα εστιάσουν στην απόλυτα άρτια κωλαρα της γυναίκαςΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ!!
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ...![]()
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΆΛΛΟΙ ΣΤΑ sneakers ΣΤΟ ΠΆΤΩΜΑ!Οι περισσότεροι λέω θα εστιάσουν στην απόλυτα άρτια κωλαρα της γυναίκας
Λοιπόν, πολύ σύντομα κλείνω τα 50 όπως έγραψα και στην κριτική. Δεν φαντάζομαι καλύτερο δώρο στον εαυτό μου από ένα απίστευτο γεύμα με την κοριτσάρα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια.
Να σπάσουν όλα τα κεφαλιά στο πέρασμα της (οκ, κάποια κεφάλια θα σπάσουν για τα παπούτσια του παρτενέρ, το καταλάβαμε αυτό).
Τίποτα πιο καυλωτικό από το να μπορείς να συζητήσεις τα πάντα με μια γυναικάρα και να ξέρεις ότι μετά θα πηδηχτείτε χωρίς αύριο.
Υπάρχουν γυναίκες που πηδιέσαι δίχως αύριο αλλά δεν μπορείς να πεις κουβέντα
Υπάρχουν γυναίκες που συζητάς τα πάντα αλλά δεν μπορούν να πηδηχτουν
Και μετά υπάρχει και η Malvina....φιλιά παντού!
Εχω ασυλία, κυκλοφορώ ελεύθερος ..Εσάς σας έχει αναλάβει κάποιος...ή ακόμα?
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ!!
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ...![]()
Ταδε εφη Αγιος και επηλθε σιωπη 9/10 μελη εδω μεσαΜην είστε και τόσο σίγουρος.
Ίσως να τα είδαν και άλλοι, αλλά να μην είναι τόσο λιμασμένοι ώστε να αποχαυνώνονται στη θέα τους και να κατευθύνονται άβουλοι όπου αυτά τους σέρνουν.![]()
Πόσο άτυχος μπορεί να είμαι που, για μεγάλο διάστημα, ήμουν με γυναίκα που μαζί της γαμάς δίχως αύριο, αλλά στη συζήτηση σε γαμάει δίχως σάλιο;Λοιπόν, πολύ σύντομα κλείνω τα 50 όπως έγραψα και στην κριτική. Δεν φαντάζομαι καλύτερο δώρο στον εαυτό μου από ένα απίστευτο γεύμα με την κοριτσάρα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια.
Να σπάσουν όλα τα κεφαλιά στο πέρασμα της (οκ, κάποια κεφάλια θα σπάσουν για τα παπούτσια του παρτενέρ, το καταλάβαμε αυτό).
Τίποτα πιο καυλωτικό από το να μπορείς να συζητήσεις τα πάντα με μια γυναικάρα και να ξέρεις ότι μετά θα πηδηχτείτε χωρίς αύριο.
Υπάρχουν γυναίκες που πηδιέσαι δίχως αύριο αλλά δεν μπορείς να πεις κουβέντα
Υπάρχουν γυναίκες που συζητάς τα πάντα αλλά δεν μπορούν να πηδηχτουν
Και μετά υπάρχει και η Malvina....φιλιά παντού!
Μιλάς με γρίφους γέρονταΠόσο άτυχος μπορεί να είμαι που, για μεγάλο διάστημα, ήμουν με γυναίκα που μαζί της γαμάς δίχως αύριο, αλλά στη συζήτηση σε γαμάει δίχως σάλιο;
Με τοσα σαλια πως διακρινεις λογια?Μιλάς με γρίφους γέροντα![]()
Είσαι νά ανοίξουμε μαγαζί με παπούτσια; Μιλάμε για τρελές κονομες.Μιλάς με γρίφους γέροντα![]()
Aν τα πουλάει η Μαλβίνα, ναι.Είσαι νά ανοίξουμε μαγαζί με παπούτσια; Μιλάμε για τρελές κονομες.
Άστο αφού δεν τό έχεις με τήν πρώτη.....Aν τα πουλάει η Μαλβίνα, ναι.
Αν τα πουλάς εσύ, στο μήνα έκλεισε το μαγαζί.
Καλησπέρα, ήδη μου λείψατε...ελαφρώς.
Έρχεσαι και φεύγεις που λέει και το άσμα.....Καλησπέρα, ήδη μου λείψατε...ελαφρώς.
Από Δευτέρα ξανά μαζί.![]()