Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.973
- Πόντοι
- 2.256
Θα ξεπουλήσουν τα προφυλακτικαΘα ανοίξω φαρμακείο MalvinaPharmacy..
Θα ξεπουλήσουν τα προφυλακτικαΘα ανοίξω φαρμακείο MalvinaPharmacy..
Ένα σπρέι μωρέ ...Μάθαμε τελικά τα καλύτερα στοματικα διαλύματα??
Ανακαλώ στη μνήμη μου διάφορα..Ένα σπρέι μωρέ ...
Πώς το λένε
Πώς το λένε
Επέστρεψες μαναρι, ωχ ωχ ωχ μας εβαλες φωτια να ξερεις, ειδικά με την φωτο με το V CUT stringΑνακαλώ στη μνήμη μου διάφορα..
Ορίστε άλλαξα κ την υπογραφή μου!!!Ποτέ γυρίζεις; Δεν έχω πάει πολύ πίσω βαριέμαι!
threrasol στοματικο διαλυμα
pharmasept intime care
αναμεσα απο καθε γυρο ....
και για closing ενα ντουζακι με betadine shampoo
εχω τα κολυματα μου κι εγω χαχαχαα
Και φαντα μπλεΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ....κολυμπήθρα γεμισμένη με mouth-wash ή ότι άλλο εσείς θέλετε!
Μετά το σεξ...βουτάτε μέσα (κατά προτίμηση με ανοιχτό το στόμα) και απολυμένεσθε!
ΥΓ: ότι δεν πιάσει το αντισηπτικό...το σκοτώνει ο σταυρός!!!
ΥΓ2: κάντε και τον σταυρό σας καλού κακού, μια προσευχή....το πάτερ ημών....όλα βοηθάνε..
Από τά καλύτερα για συνεχή χρήση.
Για το στοματικό διάλυμα είπα όχι για στοματικό
Έχει ανοίξει άλλο μαγαζί προς το παρών…Εγώ λέω ν ανοίξουμε φαρμακευτική απευθείας....
Malvifarm
Είσαι καλός!!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ....κολυμπήθρα γεμισμένη με mouth-wash ή ότι άλλο εσείς θέλετε!
Μετά το σεξ...βουτάτε μέσα (κατά προτίμηση με ανοιχτό το στόμα) και απολυμένεσθε!
ΥΓ: ότι δεν πιάσει το αντισηπτικό...το σκοτώνει ο σταυρός!!!
ΥΓ2: κάντε και τον σταυρό σας καλού κακού, μια προσευχή....το πάτερ ημών....όλα βοηθάνε..
Ελπίζω όχι ειρωνικό!Είσαι καλός!!!
Ναι ρε εσύ κάνε δουλειά σου χαχαχαΕλπίζω όχι ειρωνικό!
Πλακίτσα κάνουμε να ευθυμήσουμε!
…ειδικά πνευματικής!!ρε συντροφοι άλλη εχει θεμα με τα δοντια . γιατι το συνεχιζετε εδω? η κοπελα χαιρει ακρας υγειας και σωματικης και πνευματικης οπως φαινεται.ας επιστρεψουμε στην κανονικοτητα.