Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 2.256
@Sofia_Magic επειγοντος για cocktailΕίναι ντροπαλό το κουλουράκι..
@Sofia_Magic επειγοντος για cocktailΕίναι ντροπαλό το κουλουράκι..
Αύριο...@Sofia_Magic επειγοντος για cocktail
Θέλω και εγω
Κόβεσαι..μετεξεταστέος.
Plac Away ότι καλύτεροΚόβεσαι..μετεξεταστέος.
Όχι βρε δεν σου κάνει δουλειά αυτό για το συγκεκριμένο σκοπό. Άλλη δράση έχει αυτό.Plac Away ότι καλύτερο
Eludril whitening miss malvina
οχι ομως για μονιμη χρηση
Ναι το ξέρω αλλά είναι απαλό και δεν περιέχει οινόπνευμαΌχι βρε δεν σου κάνει δουλειά αυτό για το συγκεκριμένο σκοπό. Άλλη δράση έχει αυτό.
οπως λεει και η ονομασια σου ειναι κατα της πλακας στα δοντια ο @NEON7 μολις ανεβασε το ποιο καταλληλο mouthwash για καθημερινη χρηση περισσοτερες απο μια φορες την ημερα και για οσο χρονικο διαστημα εμεις θελουμε.Ναι το ξέρω αλλά είναι απαλό και δεν περιέχει οινόπνευμα
Οδοντίατρος μου το χε προτείνει και όντως μπορείς να το έχεις και πρωί και βράδυ ας πούμε....οπως λεει και η ονομασια σου ειναι κατα της πλακας στα δοντια ο @NEON7 μολις ανεβασε το ποιο καταλληλο mouthwash για καθημερινη χρηση περισσοτερες απο μια φορες την ημερα και για οσο χρονικο διαστημα εμεις θελουμε.
κι εμενα ο οδοντοχειρουργος μου οταν ειχα κανει διπλη εξαγωγη φρονιμιτη . επισης λογο δουλειας ειμαι χωμενος μεσα στα φαρμακα και στα παραφαρκμακα οποτε θελοντας και μη τα εχω μαθει σχεδον ολαΟδοντίατρος μου το χε προτείνει και όντως μπορείς να το έχεις και πρωί και βράδυ ας πούμε....
Αξίζει σαν διάλυμμα
Από τά καλύτερα για συνεχή χρήση.
Δοκίμασε κι αυτό
Κουφάλες και οι δύο είμαστε....κι εμενα ο οδοντοχειρουργος μου οταν ειχα κανει διπλη εξαγωγη φρονιμιτη . επισης λογο δουλειας ειμαι χωμενος μεσα στα φαρμακα και στα παραφαρκμακα οποτε θελοντας και μη τα εχω μαθει σχεδον ολα
Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που είναι κατάλληλα για την δουλειά, το συγκεκριμένο απομακρύνει τα υπολείμματα λόγω οξυγόνου. Αυτό που σας ανέβασα είναι από τα καλύτερα για τους ευνόητους λόγους.
Δοκίμασε κι αυτό
οχι αλλο betadine εχω σιχαθει να τα βλεπω ολη μερα καθε μερα μαμω τη lavipharm μου μαμωΕγώ χρησιμοποιώ αυτά που είναι κατάλληλα για την δουλειά, το συγκεκριμένο απομακρύνει τα υπολείμματα λόγω οξυγόνου. Αυτό που σας ανέβασα είναι από τα καλύτερα για τους ευνόητους λόγους.
Απλά όπως είπαν και άλλοι εδώ δεν είναι για συνεχόμενη χρήση...Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που είναι κατάλληλα για την δουλειά, το συγκεκριμένο απομακρύνει τα υπολείμματα λόγω οξυγόνου. Αυτό που σας ανέβασα είναι από τα καλύτερα για τους ευνόητους λόγους.