dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.651
- Πόντοι
- 22.886
Από τά καλύτερα για συνεχή χρήση.
Από τά καλύτερα για συνεχή χρήση.
Για το στοματικό διάλυμα είπα όχι για στοματικό
Έχει ανοίξει άλλο μαγαζί προς το παρών…Εγώ λέω ν ανοίξουμε φαρμακευτική απευθείας....
Malvifarm
Είσαι καλός!!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ....κολυμπήθρα γεμισμένη με mouth-wash ή ότι άλλο εσείς θέλετε!
Μετά το σεξ...βουτάτε μέσα (κατά προτίμηση με ανοιχτό το στόμα) και απολυμένεσθε!
ΥΓ: ότι δεν πιάσει το αντισηπτικό...το σκοτώνει ο σταυρός!!!
ΥΓ2: κάντε και τον σταυρό σας καλού κακού, μια προσευχή....το πάτερ ημών....όλα βοηθάνε..
Ελπίζω όχι ειρωνικό!Είσαι καλός!!!
Ναι ρε εσύ κάνε δουλειά σου χαχαχαΕλπίζω όχι ειρωνικό!
Πλακίτσα κάνουμε να ευθυμήσουμε!
…ειδικά πνευματικής!!ρε συντροφοι άλλη εχει θεμα με τα δοντια . γιατι το συνεχιζετε εδω? η κοπελα χαιρει ακρας υγειας και σωματικης και πνευματικης οπως φαινεται.ας επιστρεψουμε στην κανονικοτητα.
ΩΝΣΓδεν μαλωνω κανεναν αλλά θεωρω οτι ειναι κριμα να υπαρχει ενας τετοιος κοριτσαρος και να γεμιζουμε το νημα της με το προβλημα της αλλης.να υπαρχει αυτοκι εμεις να μιλαμε μαζι της γι αυτο
Λογικό σε βρίσκω!εχω παθει πλακα (οχι οδοντικη) με αυτο https://xenstorage.bourdela.com/data/video/994/994614-104c72d3a334e264f6e8bda287ef2c79.mp4
Άνοιξε το τον πόνο να παίρνειςΘα ανοίξω φαρμακείο MalvinaPharmacy..
αυτό δεν το είχα δει...δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου!!ασε που ειναι και δικια μας
Πες μου τουλάχιστον ποιό είναι και πώς λέγεται να γίνω συνέταιρος, να παίρνω κι εγώ το κατιτίς μου..Έχει ανοίξει άλλο μαγαζί προς το παρών…
Είναι περίπου παράρτημα σε αυτό που κάνεις. Ξέρεις εσύ…Πες μου τουλάχιστον ποιό είναι και πώς λέγεται να γίνω συνέταιρος, να παίρνω κι εγώ το κατιτίς μου..
Μπα, πες μου εσύ που ξέρεις, εγώ δεν γνωρίζω.Είναι περίπου παράρτημα σε αυτό που κάνεις. Ξέρεις εσύ…