Blue Lanter
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
θα μας σκασεις εσυ....
θα μας σκασεις εσυ....
Φεύγεις???χαχα
Άλλη φεύγειΦεύγεις???χαχα
που παει???.....Άλλη φεύγει
Για άλλη γη αλλά μέρη....για πες δεν υο προλαβαίνουμε το κορίτσι δηλαδή?Άλλη φεύγει
Μακριά θα ήταν το ιδανικόπου παει???.....
Δεν ξέρω δεν με απασχολεί το ζήτημαΓια άλλη γη αλλά μέρη....για πες δεν υο προλαβαίνουμε το κορίτσι δηλαδή?
Τότε τι το αναφέρεις αρχηγέ μου?ΚαλημέραΜακριά θα ήταν το ιδανικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω δεν με απασχολεί το ζήτημα
Καλημέρα καλή Κυριακή να έχεις!Τότε τι το αναφέρεις αρχηγέ μου?Καλημέρα
Δεν σε απασχολεί αλλα εδώ είσαι.. δεν είσαι καλοδεχούμενος σε αυτό το νήμα.Μακριά θα ήταν το ιδανικό
Δεν ξέρω δεν με απασχολεί το ζήτημα
Ξέρεις πόσο με νοιάζει…Δεν σε απασχολεί αλλα εδώ είσαι.. δεν είσαι καλοδεχούμενος σε αυτό το νήμα.
Δεν είναι σωστό να πετάς σπόντα και να μην μιλάς καθαρά.Ξέρεις πόσο με νοιάζει…
Που να ήξεραν και την φάμπρικα που έχεις στήσει…
Γιατί να μιλήσω για να έχω μπλεξίματα. Όποιος θέλει να μάθει ψάχνειΔεν είναι σωστό να πετάς σπόντα και να μην μιλάς καθαρά.
Αν είναι κάτι , πες το. Αλλιώς δεν μιλάς.. Σημαίνει οτι δεν ισχύει....
στην Γερμανια ???Ξέρεις πόσο με νοιάζει…
Σεβαστό. Αλλά μην πετάς υπονοούμενα εφόσον δεν θέλεις να μιλήσεις.Γιατί να μιλήσω για να έχω μπλεξίματα. Όποιος θέλει να μάθει ψάχνει
Και πάλι δεν με καλύπτει το πμ. Ποιος θέλει ψάχνει και βρίσκειΣεβαστό. Αλλά μην πετάς υπονοούμενα εφόσον δεν θέλεις να μιλήσεις.
Αν είναι στείλε σε PM τι εννοείς!!!
Στο Αθήναστην Γερμανια ???
Άνοιξε νήμα τότε τύπε και μη μας ζαλίζεις τους όρχεις .Γιατί να μιλήσω για να έχω μπλεξίματα. Όποιος θέλει να μάθει ψάχνει
Εγώ τουλάχιστον δεν παθαίνω εμμονές Matches Malone..Ξέρεις πόσο με νοιάζει…
Αρα δεν υπάρχει τίποτα.... Αέρας κοπανιστός και λάσπηΚαι πάλι δεν με καλύπτει το πμ. Ποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει
Στο Αθήνα
Ο άνθρωπας πριν 20 ημέρες παρακαλούσε για ραντεβού ...Εγώ τουλάχιστον δεν παθαίνω εμμονές Matches Malone..@antisthenis ο άνθρωπος απειλεί.
Καλό μήνα!
Έχω στείλει μήνυμα για ραντεβού