Ένα πράγμα δεν κατανοώ
@Blue Lanter, γτ χαλιέσαι? Aμα κατάλαβες εσύ (όσα όλοι οι άλλοι δεν καταλάβαμε) και γλίτωσες από του ``χάρου τα δόντια" γτ κάθεσαι και κλαίγεσαι?
Γλίτωσες βρε αδερφέ (από ότι λες) εκεί που θα την πάθαινες τη μαλακία απ ότι κατάλαβα. Τώρα τι ήταν αυτό που θα πάθαινες κι από που γλίτωσες και άμα το ψάξουμε θα μάθουμε, εμένα αυτά τα ποιητικά με χαλάνε λίγο. Ωραία η ποίηση, αλλά να ξέρεις και να γράφεις κιόλας και το επιχείρημα πρέπει να τεκμηριώνεται. Το πρώτο πράγμα που μαθαίναμε σχολείο είναι, τα επιχειρήματα μας να τα τεκμηριώνουμε με παραδείγματα, πηγές η γεγονότα.
Το να αρχίζω εγώ να λέω ο ταδε είναι καλός η ταδε είναι κακή και ο παρα-περα άσχημος...δε μου μοιάζει και πολύ για συζήτηση από ενήλικα,
πόσω μάλλον άνθρωπο της λογικής.
Αν σε χαλάει κάτι, το οτιδήποτε, είναι πρόβλημα σου. Οι υπόλοιποι 9.999.999.999.999...999 που παρακολουθούν το νήμα και τη κοπέλα θέλουν ``να τη πάθουν" μαζί της, πως να το κάνουμε. Τη βρίσκουν άσχημα ``να τη πατάνε" με τέτοια πλάσματα. Γτ αν δε πάθουν δε θα μάθουν.....εγώ πάντως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μαθήματα μαζί της θα τα γούσταρα! Και μακάρι τα προβλήματα στις ζωές όλων μας να είχαν μια τόσο ωραία μορφή και να μοιάζαν με τη κοπέλα....θα ήταν τα ωραιότερα προβλήματα που έχουμε συναντήσει όλοι μας...
Υ.Γ.1 Δε την ξέρω τη κοπέλα, δεν την έχω συναντήσει, παρακολουθώ την πορειά-εξέλιξη της και ευελπιστώ στο μέλλον να έχω την ευκαιρία να τη συνατνήσω.
Υ.Γ.2 Κι αν έχει στήσει και φάμπρικα, ας με πάρει για υπάλληλο στη τελική και γω λαϊκό παιδί είμαι, εργατική τάξη...ας γίνόταν να με ταλαιπωρεί σαν ``εργατική τάξη" τέτοιο αφεντικό σαν την
@DiorPoison
Υ.Γ.3 Συγγνώμη για την κατάχρηση που κάνω και γράφω πολλά σε ξένο νήμα και δε ξέρω και τη κοπέλα!
@Blue Lanter αν δε σ αρέσει καλή καρδιά...και πάμε παρακάτω...άλλοι χάνουν περιουσίες, παιδιά, γυναίκες...οικογένειες γενικότερα...σφίγγουν τα δόντια και προχωράνε...τώρα τι να λέμε με το καθένα που έχει αναγάγει σε επιστήμη ότι του κατέβει στο κεφάλι? Ξεκόλλα και χαλάρωσε...γτ έχουμε και ζωές....