Giannis2180
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Τηλέφωνο για ραντεβού?Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα.
Καλησπέρα. Τηλέφωνο για ραντεβού?Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Καλησπέρα ομορφιά!! Σου έχω στείλει μήνυμα...Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Καλησπερα , σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμαΔεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Διαφωνώ μόνο στο 10-15% που το παίζουν ωνασηδες.... Νομίζω είναι πολύ παραπάνω...Η φτωχοποίηση. Αν παρατηρήσετε, περίπου το 30%, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο, γκρινιάζει για τις τιμές των ανεξάρτητων κορασίδων. Αν προσθέσετε και ένα 10 με 15% που το παίζουν Ωνάσηδες, αλλά τελικά είναι Θανάσηδες, και για να μην φανεί η ένδοια τους, γράφουν συνεχώς ότι έχουν γαμήσει καραβάνια από Θεσπέσιες υπάρξεις, πολύ φθηνότερα, φτάνουμε αισίως στο 45%. Προσθέστε σε αυτό και ένα 5% ψυχάκηδες με διάφορα προβλήματα, και το γλυκό "δένει".
Τι έγραψες πριν??... '' δεν είπα ότι είμαι ωραία γυναίκα''??? Το λενε όσοι σε έχουν συναντήσει (εγώ δυστυχώς όχι ακόμα)... Βασικά δεν το λένε απλά το στόμα τους στάζει μέλι!!!Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Το ο πελα της έχει πάντα δίκιο δεν ισχύει για πολλούς λόγους...Εγώ το λέω γιατί μέχρι στιγμής το δίκιο το έχει ο πελάτης...
Ίσως το κοπελλλα να θέλει ανατρέψει κατάσταση...
retro αναπολήσεις...Πως εξηγεις το γεγονος οτι σχεδον σε ολα τα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων γινεται το ελα να δεις τελευταια??
Ο παρατεταμενος καυσων,η παρατεταμενη αγαμια,η παρατεταμενη μαλακια ή καποιος αλλος λογος?
όντως όπως ειπώθει και πριν, ποτέ μη λες τα προσωπικά του πελάτη...Δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.
Όταν όμως κάποιος είναι δυνητικά επικίνδυνος σε οποιοδήποτε βαθμό και υπάρχει μεγάλη δόση απόκλισης από το φυσιολογικό, οφείλω να μιλήσω. Κατά πόσο μάλλον όταν προσβάλλει οικογένειες.
Δεν τίθεται θέμα εχεμύθειας εδώ.
Ειδικά όταν κάποιος αποκτάει ψύχωση με μια κοπέλα.
Δεν αποτελεί "προσωπικό πελάτη" η συγκεκριμένη τοποθέτησή μου καλέ μου.όντως όπως ειπώθει και πριν, ποτέ μη λες τα προσωπικά του πελάτη...
πέραν τούτου ψυχώσεις πελατών θα δεις πολλές, απλά αγνόησε.
για τον αυτοσεβασμό, που επίσης αναφέρθηκε, έχω μιλήσει από προχθές σε άλλο νήμα ανεξάρτητης.
δυστυχώς είναι είδος προστατευόμενο από τη wwf πλέον.
οκ, προχώρα και μη δίνεις σημασία παρά μόνο όταν κράζω εγώ
επίθεση προσωπική κάνε του όσο θες, όπως αυτός κάνει σε εσένα...Δεν αποτελεί "προσωπικό πελάτη" η συγκεκριμένη τοποθέτησή μου καλέ μου.
Ουδέποτε ανέφερα προσωπικά στοιχεία, τηλέφωνο, μηνύματα, ονόματα κ.ο.κ.
Έθιξα ένα πολύ συγκεκριμένο λεπτό ζήτημα με το οποίο εγώ προσωπικά γίνομαι Τούρκος.
Δηλαδή εάν κάποιος μου πει ότι κακοποιεί το παιδί του, εγώ θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα?
Ο κώδικας δεοντολογίας έχει και αυτός τα παραθυράκια του, ειδικά όταν μιλάμε για τον ενδεχόμενο κίνδυνο άλλων ανθρώπων ή την οποία πρόκληση ηθικής και ψυχικής βλάβης.
Μην τρελαθούμε εντελώς. Εννοείται η επίθεση δεν είναι προσωπική, γενική συζήτηση κάνουμε.
Θα ήθελα να πω και εγώ κάποια πράγματα (ίσως και κάποια από αυτά να έχουν ήδη ειπωθεί?)... Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνει Καταπληκτικά ραντεβού... Πολύ καλά ραντεβού... Μέτρια ραντεβού... Άσχημα ραντεβού... Και τρισάθλια ραντεβού.... Το θέμα είναι πω
Ακριβώς και σε μένα το ίδιοΜάγκες πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω.
Προσωπικά εγώ δεν δυσκολεύτεικα να επικοινωνήσω μαζί της .
Ένα PM και μου απάντησε αμέσως. Δεν έχω βρεθεί ακόμα μαζί της . Σημασία έχει ότι απάντησε . Δεν της έγραψα κάτι μαγικό. Προφανώς όσοι γκρινιάζετε δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία του στέλνω μήνυμα , κράζετε στο πουθενά μήπως και το δει και σας στείλει ?
Δεν νομίζω Λάκη ........
Όλα θέλουν τον χρόνο τους .
Να περνάτε καλά !
τύπε κι εσύ άυπνος σαν εμένα?
Επαθες Εγκεφαλικο ?Θα ήθελα να πω και εγώ κάποια πράγματα (ίσως και κάποια από αυτά να έχουν ήδη ειπωθεί?)... Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνει Καταπληκτικά ραντεβού... Πολύ καλά ραντεβού... Μέτρια ραντεβού... Άσχημα ραντεβού... Και τρισάθλια ραντεβού.... Το θέμα είναι πω
κακαβιά τύπε...
Κατάπιες....την γλώσσα σου??Επαθες Εγκεφαλικο ?
Τον Έπιασε η Γυναίκα του , να γράφει στο bou.Κατάπιες....την γλώσσα σου??
Ήμουν σε γλέντι και κοιμήθηκα 9 το πρωί!!!
τύπε κι εσύ άυπνος σαν εμένα?