Μια χαρά γαμαω και καλύτερα μουνια από την συγκεκριμένη εδώ, που την είχα πάρει πέρυσι τέτοια εποχή.
Άμα έχεις όμως και καμιά εμφανίσιμη αδελφούλα, στην μαμαω ευχαρίστως και αυτή, στην τιμή θα τα βρούμε.
Μην απαντάς, γιατί πλέον δεν θα τα δω (ΠΛΟΚ), τόσο ξεφτιλας που είσαι.
ΥΓ. Btw παλιομακακα, δεν απάντησα σε εσένα, αλλά μάλλον ούτε αυτό ΔΕΝ κατάλαβες.
Έφυγε το τσίρκο και έμειναν οι κλόουν, άφησαν τον Άλεξ πίσω.
Έχω οριακά βαρεθεί να ασχολούμαι μαζί σου όμως ξέρεις ότι εάν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνουμε μπίλιες ομαδικώς εδώ μέσα μόνο με 5 λέξεις που θα γράψω, ακόμα και τώρα σέβομαι γιατί ξέρεις τις συνέπειες.
Είσαι το μοναδικό άτομο μέσα σε όλα τα χρόνια που δουλεύω που έχει τόση εμμονή μαζί μου. Προφανώς σου έχω θίξει τον λεπτό, εύθραυστο εγωισμό σου και ξέρεις ότι όλα τα παιδιά με βλέπουν ενώ εσύ ούτε με τάμα στην Παναγιά της Τήνου. Γιατί πολύ απλά είσαι παθολογικός ψεύτης, επιδειξιομανής, προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν εδώ μέσα, δίχως επιτυχία καθώς όλοι σε έχουν πάρει πρέφα.
Αφού όπως λες πηδάς μοντέλα (δεν θέλεις να σταθώ στο πρώτο σκέλος της πρότασής μου γιατί θα με πάνε μέσα, ξέρεις τι εννοώ), απορώ τι κάνεις σε αυτό το νήμα από πέρυσι? Εγώ ουδέποτε δήλωσα μοντέλο ή θεά, όμως στα μάτια των ανθρώπων μπορεί να είμαστε αυτά τα δύο για χίλιους δύο λόγους. Και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλλεις την άποψή σου και να βρίζεις εδώ μέσα.
Το ότι το νήμα είναι δημόσιο και δεν μου ανήκει, δεν σημαίνει ότι θα κάνεις ό,τι θέλεις.
Αφού με φτάνεις στο αμήν όμως..
Τουλάχιστον οι αγαπούληδες όταν πηγαίνω σπίτι τους δεν με πηγαίνουν σε παιδικό δωμάτιο ούτε με πονάνε κάτω.
Α και κάτι άλλο. Δεν θα ξαναπιάσεις την οικογένεια κανενός στο στόμα σου. Μην διανοηθείς.