Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Να μας πει η Μαλβίνα το πρόγραμμα παρακαλώ...
Οχι Σας ευχαριστώ πολύ.. Σας Σέβομαι.Γενικότερο ήταν το σχόλιο, κύριε. Και αφορά άπασες αυτού του είδους τις διενέξεις στα νήματα των σεξεργατριών.
Και αν δέχεστε μια συμβουλή από έναν κατά πολύ γηραιότερο σας, μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.
Θέλουμε να τα μάθουμε όλα και μετά να ακούσουμε και αντίλογο...Μαλβινα εγω θα προτεινα να μην αναφερεις προσωπικες λεπτομεριες απ τα ραντεβου, εστω και αν ειναι τριμαλακας κομπλεξικος γλιτσης αλλος. Τον εχουμε παρει πρεφα ολοι.
Ψιλο φαουλ νομιζω να γραφεις εσυ λεπτομεριες για ραντεβου, πανω απ ολα η εχεμυθια στο συγκεκριμενο επαγγελμα, δεν στο λεω για να κανω κυρηγμα προς θεου ε. Τεσπα σιγουρα μπορεις να κανεις ρομπα και αυτον και αλλους πολλους μαλακες αλλα καλο θα ειναι να τους αφηνεις να ξεφτιλιζονται μονοι τους.
Πως εξηγεις το γεγονος οτι σχεδον σε ολα τα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων γινετα το ελα να δεις τελευταια??
Ο παρατεταμενος καυσων,η παρατεταμενη αγαμια,η παρατεταμενη μαλακια ή καποιος αλλος λογος?
Δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.Μαλβινα εγω θα προτεινα να μην αναφερεις προσωπικες λεπτομεριες απ τα ραντεβου, εστω και αν ειναι τριμαλακας κομπλεξικος γλιτσης αλλος. Τον εχουμε παρει πρεφα ολοι.
Ψιλο φαουλ νομιζω να γραφεις εσυ λεπτομεριες για ραντεβου, πανω απ ολα η εχεμυθια στο συγκεκριμενο επαγγελμα, δεν στο λεω για να κανω κυρηγμα προς θεου ε. Τεσπα σιγουρα μπορεις να κανεις ρομπα και αυτον και αλλους πολλους μαλακες αλλα καλο θα ειναι να τους αφηνεις να ξεφτιλιζονται μονοι τους.
Τι αντιλογο ν ακουσουμε ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ποναει πολυ. Προσωπικες λεπτομεριες για τους πελατες στα ραντεβου καλο θα ειναι να τα μοιραζεται μονο ο ιδιος ο πελατης αν θελει.Θέλουμε να τα μάθουμε όλα και μετά να ακούσουμε και αντίλογο...
Παω πασο την εμπιστευομαι την κριση σου μωρη καυλα.Δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.
Όταν όμως κάποιος είναι δυνητικά επικίνδυνος σε οποιοδήποτε βαθμό και υπάρχει μεγάλη δόση απόκλισης από το φυσιολογικό, οφείλω να μιλήσω. Κατά πόσο μάλλον όταν προσβάλλει οικογένειες.
Δεν τίθεται θέμα εχεμύθειας εδώ.
Ειδικά όταν κάποιος αποκτάει ψύχωση με μια κοπέλα.
Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη άποψη για να αποφασίσουμε ποιος έχει δίκιο, η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται...Τι αντιλογο ν ακουσουμε ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ποναει πολυ. Προσωπικες λεπτομεριες για τους πελατες στα ραντεβου καλο θα ειναι να τα μοιραζεται μονο ο ιδιος ο πελατης αν θελει.
Βεβαια θα μου πεις αν ο αλλος ειναι επικυνδινος με τον ενα η με τον αλλο τροπο να μην το πει η κοπελα; Σωστο κ αυτο.
Θα ανοιξω ενα chateau margaux του 1982(οπως θα ελεγε και ο φιλτατος λακαρος),θα καθαρισω και ενα μπωλ συκα και θα απολαυσω το θεατρο λοιπον.Η φτωχοποίηση. Αν παρατηρήσετε, περίπου το 30%, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο, γκρινιάζει για τις τιμές των ανεξάρτητων κορασίδων. Αν προσθέσετε και ένα 10 με 15% που το παίζουν Ωνάσηδες, αλλά τελικά είναι Θανάσηδες, και για να μην φανεί η ένδοια τους, γράφουν συνεχώς ότι έχουν γαμήσει καραβάνια από Θεσπέσιες υπάρξεις, πολύ φθηνότερα, φτάνουμε αισίως στο 45%. Προσθέστε σε αυτό και ένα 5% ψυχάκηδες με διάφορα προβλήματα, και το γλυκό "δένει".
....ρε μαγκα, ΡΕ ΜΑΓΚΑΕδώ μάλλον πρόκειται για τον παλούκι λουκ
Θέλουμε να τα μάθουμε όλα και μετά να ακούσουμε και αντίλογο...
....οχι μαγκα μου, δεν θελουμε! Μην γινεσαι κατινα κ ανακατωστρα τωραΠρέπει να ακούσουμε και την άλλη άποψη για να αποφασίσουμε ποιος έχει δίκιο, η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται...
Και μέσηΈχουμε άκρες..........
Εγώ το λέω γιατί μέχρι στιγμής το δίκιο το έχει ο πελάτης.......οχι μαγκα μου, δεν θελουμε! Μην γινεσαι κατινα κ ανακατωστρα τωρα
Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα.
Ακριβώς,απαξίωση στην εκδικητική πρόκληση...τα φιλιά μου και την αγάπη μου(που ξέρεις ετσι κι αλλιώς ότι την εχεις)Δεν χαλάμε την διάθεση και τα κέφια μας, η ζωή είναι πολύ ωραία για να μας ρίχνουν ασήμαντα πράγματα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα.