kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.576
- Πόντοι
- 486
Εδώ μάλλον πρόκειται για τον παλούκι λουκΕίναι πολύ απλό.
Αν είσαι ο Λούκι Λουκ και πυροβολάς πιο γρήγορα κι από τη σκια σου, προλαβαίνεις!
Εδώ μάλλον πρόκειται για τον παλούκι λουκΕίναι πολύ απλό.
Αν είσαι ο Λούκι Λουκ και πυροβολάς πιο γρήγορα κι από τη σκια σου, προλαβαίνεις!
Πες τα ρε τυπαρα με τα μουνόπανα, έχει βγάλει κάλους ο αντίχειρας.........το ότι στο παρόν τοπικ και σε πολλά άλλα κάποιος μπορεί να θελει να διαβασει για την κοπέλα και είναι αναγκασμένος να σκρολαρει σελιδες ολόκληρες με ξεκατινιασματα καταντάει πάρα πολύ κουραστικό......
Εχω δηλώσει οτι δεν μου αρέσει η Μαλβίνα ; σε ρωτάω διότι σήμερα εγω είμαι ένας απο αυτούς. Πίστεψε με.. αν δεν μου Έβριζε Οικογένεια, δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία.Troll Mode: OFF
Το ότι άτομα που ενώ δεν γουστάρουν (κατά δήλωση τους) μια σεξεργάτρια, φτάνουν στο σημείο να ξεκατινιάζονται για πάρτη της, είναι μια αντίφαση που πάντα μου κέντριζε την περιέργεια.
Έφυγε το τσίρκο και έμειναν οι κλόουν, άφησαν τον Άλεξ πίσω.Μια χαρά γαμαω και καλύτερα μουνια από την συγκεκριμένη εδώ, που την είχα πάρει πέρυσι τέτοια εποχή.
Άμα έχεις όμως και καμιά εμφανίσιμη αδελφούλα, στην μαμαω ευχαρίστως και αυτή, στην τιμή θα τα βρούμε.
Μην απαντάς, γιατί πλέον δεν θα τα δω (ΠΛΟΚ), τόσο ξεφτιλας που είσαι.
ΥΓ. Btw παλιομακακα, δεν απάντησα σε εσένα, αλλά μάλλον ούτε αυτό ΔΕΝ κατάλαβες.
Έφυγε το τσίρκο και έμειναν οι κλόουν, άφησαν τον Άλεξ πίσω.
Έχω οριακά βαρεθεί να ασχολούμαι μαζί σου όμως ξέρεις ότι εάν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνουμε μπίλιες ομαδικώς εδώ μέσα μόνο με 5 λέξεις που θα γράψω, ακόμα και τώρα σέβομαι γιατί ξέρεις τις συνέπειες.
Είσαι το μοναδικό άτομο μέσα σε όλα τα χρόνια που δουλεύω που έχει τόση εμμονή μαζί μου. Προφανώς σου έχω θίξει τον λεπτό, εύθραυστο εγωισμό σου και ξέρεις ότι όλα τα παιδιά με βλέπουν ενώ εσύ ούτε με τάμα στην Παναγιά της Τήνου. Γιατί πολύ απλά είσαι παθολογικός ψεύτης, επιδειξιομανής, προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν εδώ μέσα, δίχως επιτυχία καθώς όλοι σε έχουν πάρει πρέφα.
Αφού όπως λες πηδάς μοντέλα (δεν θέλεις να σταθώ στο πρώτο σκέλος της πρότασής μου γιατί θα με πάνε μέσα, ξέρεις τι εννοώ), απορώ τι κάνεις σε αυτό το νήμα από πέρυσι? Εγώ ουδέποτε δήλωσα μοντέλο ή θεά, όμως στα μάτια των ανθρώπων μπορεί να είμαστε αυτά τα δύο για χίλιους δύο λόγους. Και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιβάλλεις την άποψή σου και να βρίζεις εδώ μέσα.
Το ότι το νήμα είναι δημόσιο και δεν μου ανήκει, δεν σημαίνει ότι θα κάνεις ό,τι θέλεις.
Αφού με φτάνεις στο αμήν όμως..
Τουλάχιστον οι αγαπούληδες όταν πηγαίνω σπίτι τους δεν με πηγαίνουν σε παιδικό δωμάτιο ούτε με πονάνε κάτω.
Πως εξηγεις το γεγονος οτι σχεδον σε ολα τα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων γινεται το ελα να δεις τελευταια??Είμαι ευρηματικός ο κερατάς.
Εχω δηλώσει οτι δεν μου αρέσει η Μαλβίνα ; σε ρωτάω διότι σήμερα εγω είμαι ένας απο αυτούς. Πίστεψε με.. αν δεν μου Έβριζε Οικογένεια, δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία.
Ντροπή σου Κώστα. ΧαχαχαΜισό μισό να φέρω ηλιοσπορο και κόκα κόλα. Θα παίξει blockbuster σε λίγο.
ΥΓ: Από την κριτική μου ξεκίνησαν όλα.
Οχι Σας ευχαριστώ πολύ.. Σας Σέβομαι.Γενικότερο ήταν το σχόλιο, κύριε. Και αφορά άπασες αυτού του είδους τις διενέξεις στα νήματα των σεξεργατριών.
Και αν δέχεστε μια συμβουλή από έναν κατά πολύ γηραιότερο σας, μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.
Θέλουμε να τα μάθουμε όλα και μετά να ακούσουμε και αντίλογο...Μαλβινα εγω θα προτεινα να μην αναφερεις προσωπικες λεπτομεριες απ τα ραντεβου, εστω και αν ειναι τριμαλακας κομπλεξικος γλιτσης αλλος. Τον εχουμε παρει πρεφα ολοι.
Ψιλο φαουλ νομιζω να γραφεις εσυ λεπτομεριες για ραντεβου, πανω απ ολα η εχεμυθια στο συγκεκριμενο επαγγελμα, δεν στο λεω για να κανω κυρηγμα προς θεου ε. Τεσπα σιγουρα μπορεις να κανεις ρομπα και αυτον και αλλους πολλους μαλακες αλλα καλο θα ειναι να τους αφηνεις να ξεφτιλιζονται μονοι τους.
Πως εξηγεις το γεγονος οτι σχεδον σε ολα τα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων γινετα το ελα να δεις τελευταια??
Ο παρατεταμενος καυσων,η παρατεταμενη αγαμια,η παρατεταμενη μαλακια ή καποιος αλλος λογος?
Δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.Μαλβινα εγω θα προτεινα να μην αναφερεις προσωπικες λεπτομεριες απ τα ραντεβου, εστω και αν ειναι τριμαλακας κομπλεξικος γλιτσης αλλος. Τον εχουμε παρει πρεφα ολοι.
Ψιλο φαουλ νομιζω να γραφεις εσυ λεπτομεριες για ραντεβου, πανω απ ολα η εχεμυθια στο συγκεκριμενο επαγγελμα, δεν στο λεω για να κανω κυρηγμα προς θεου ε. Τεσπα σιγουρα μπορεις να κανεις ρομπα και αυτον και αλλους πολλους μαλακες αλλα καλο θα ειναι να τους αφηνεις να ξεφτιλιζονται μονοι τους.
Τι αντιλογο ν ακουσουμε ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ποναει πολυ. Προσωπικες λεπτομεριες για τους πελατες στα ραντεβου καλο θα ειναι να τα μοιραζεται μονο ο ιδιος ο πελατης αν θελει.Θέλουμε να τα μάθουμε όλα και μετά να ακούσουμε και αντίλογο...
Παω πασο την εμπιστευομαι την κριση σου μωρη καυλα.Δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.
Όταν όμως κάποιος είναι δυνητικά επικίνδυνος σε οποιοδήποτε βαθμό και υπάρχει μεγάλη δόση απόκλισης από το φυσιολογικό, οφείλω να μιλήσω. Κατά πόσο μάλλον όταν προσβάλλει οικογένειες.
Δεν τίθεται θέμα εχεμύθειας εδώ.
Ειδικά όταν κάποιος αποκτάει ψύχωση με μια κοπέλα.
Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη άποψη για να αποφασίσουμε ποιος έχει δίκιο, η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται...Τι αντιλογο ν ακουσουμε ο τυπος κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ποναει πολυ. Προσωπικες λεπτομεριες για τους πελατες στα ραντεβου καλο θα ειναι να τα μοιραζεται μονο ο ιδιος ο πελατης αν θελει.
Βεβαια θα μου πεις αν ο αλλος ειναι επικυνδινος με τον ενα η με τον αλλο τροπο να μην το πει η κοπελα; Σωστο κ αυτο.
Θα ανοιξω ενα chateau margaux του 1982(οπως θα ελεγε και ο φιλτατος λακαρος),θα καθαρισω και ενα μπωλ συκα και θα απολαυσω το θεατρο λοιπον.Η φτωχοποίηση. Αν παρατηρήσετε, περίπου το 30%, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο, γκρινιάζει για τις τιμές των ανεξάρτητων κορασίδων. Αν προσθέσετε και ένα 10 με 15% που το παίζουν Ωνάσηδες, αλλά τελικά είναι Θανάσηδες, και για να μην φανεί η ένδοια τους, γράφουν συνεχώς ότι έχουν γαμήσει καραβάνια από Θεσπέσιες υπάρξεις, πολύ φθηνότερα, φτάνουμε αισίως στο 45%. Προσθέστε σε αυτό και ένα 5% ψυχάκηδες με διάφορα προβλήματα, και το γλυκό "δένει".