Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 6.775
- Πόντοι
- 1.056
Αυτός είναιόχι ρε...λάθος σε πληροφόρησαν!!
Παρακαλώ τους εν Χριστώ αδερφούς @Spiros_73 & @Xaramofais να επιβεβαιώσουν!!![]()
Εγώ και το άλλο το μνπνο ήμασταν σοβαροί...
Αυτός είναιόχι ρε...λάθος σε πληροφόρησαν!!
Παρακαλώ τους εν Χριστώ αδερφούς @Spiros_73 & @Xaramofais να επιβεβαιώσουν!!![]()
Παιδιά αν ενοχλώ να φύγω, να τα πείτε ελεύθερα..![]()
Έχεις ήδη μπει blacklist και δεν το ξέρεις…Hello there! Nice to meet you! Do you do pipa kolo???
My name is Alexis and I had my own party once upon a time in Texas!
Now I try hard, to take my first certificate in English, because I have very free time!
Ελπίζω να σου κέντρισα το ενδιαφέρον, γιατί εισαι η ατραξιόν του site από ότι διαβάζω! Σύντομα!
Γιατί είναι με το κόμμα του Κουλη;Έχεις ήδη μπει blacklist και δεν το ξέρεις…
Γράφει:Γιατί είναι με το κόμμα του Κουλη;
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καλύψω τα requests σας..Hello there! Nice to meet you! Do you do pipa kolo???
My name is Alexis and I had my own party once upon a time in Texas!
Now I try hard, to take my first certificate in English, because I have very free time!
Ελπίζω να σου κέντρισα το ενδιαφέρον, γιατί εισαι η ατραξιόν του site από ότι διαβάζω! Σύντομα!
Κρίμα! Μπήκα μπλακ λίστ μέχρι να ΞΑΝΑγινω πρωθυπουργός! Η θα μου στείλεις τηλ;Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καλύψω τα requests σας..
Κρίμα! Μπήκα μπλακ λίστ μέχρι να ΞΑΝΑγινω πρωθυπουργός! Η θα μου στείλεις τηλ;
Άκυρο το βρήκα στο προφίλ!!!
Μαλβίνα...που την ξέρεις εσύ την Μαλβίνα???
Φυσικά.Μαλβινα στην σελίδα σου γράφεις ότι κάνεις ραντεβού μέχρι τις 02:00. Ισχύει?
Δεν έβαλα τζάμπα το όνομα..Μαλβίνα...που την ξέρεις εσύ την Μαλβίνα???
Δεν είχες γεννηθεί καν όταν αυτή μεσουρανούσε...
Δεν το φαντάστηκα...αλλού είχε πάει το μυαλό μου!Δεν έβαλα τζάμπα το όνομα..
Ποια άλλη Μαλβίνα μένει? Γιατί εμένα δεν πάει ο νους μου αλλού.Δεν το φαντάστηκα...αλλού είχε πάει το μυαλό μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πως πάει το κρύωμα?![]()
δεν πήγε σε άλλη Μαλβίνα γλυκιά μου! Απλά, από τα λίγα που ξέρω, το εξήγησα διαφορετικά...δεν πήγε το μυαλό μου στην Κάραλη και ότι είσαι φαν της!Ποια άλλη Μαλβίνα μένει? Γιατί εμένα δεν πάει ο νους μου αλλού.
Μας ομορφαίνεις εσύ.....φτάνει αυτόΕλπίζω να περνάτε όλοι όμορφα..
TemptationΕλπίζω να περνάτε όλοι όμορφα..