Amelie
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 2.034
- Πόντοι
- 201
So hoooooot Μας πεθανες λατρεια μουCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
So hoooooot Μας πεθανες λατρεια μουCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
ΣΟΚCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Credits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
....αϊ κανονιστε τα δυο σας να μας στειλετε αδιαβαστους?!?!!??!So hoooooot Μας πεθανες λατρεια μου
Επαγγελματική δουλειά από το φωτογράφο!!Credits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Απορίας άξιο ....απορω πως ο φωτογραφος μπορεσε και εκανε την εργασια του ως φωτογραφος με τετοιο πλασμα διπλα του
Ναι σε πιστέψαμε τώρα χαχαχα.Απορίας άξιο ....
Πολύ τυχερός θα έλεγα που απολαυσες αυτό το πλάσμα.Απορίας άξιο ....
απορω πως ο φωτογραφος μπορεσε και εκανε την εργασια του ως φωτογραφος με τετοιο πλασμα διπλα του
Χωρις ANAL, θα σας ειδοποιησουμε.
Εγω παντος οχι, αφου στο μενου ΔΕΝ εχει "γκροβερ " .
Καλησπέρα Αρχιδέμπορα. Ο φωτογραφος είναι πολύ καλός και μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.απορω πως ο φωτογραφος μπορεσε και εκανε την εργασια του ως φωτογραφος με τετοιο πλασμα διπλα του
Assumptions?Puo darci di no........Αυτό θα το δίνει μόνο στον μόνιμο γαμιά, ή όταν είναι ερωτευμένη....
Αχαχα.
Oui Oui.. le jarden.. a quelle elle re till ;Assumptions?Puo darci di no........
Oui out αμπραγιάζ, σεσουάρ, καρμπυρατέρ, μόνο σερί,,τρε ζολι.......μπάμιες με κοτόπουλοOui Oui.. le jarden.. a quelle elle re till ;
Καλησπέρα,Η άλλη η "ΜΙΛΦ" - προ γκρανυ, νομίζει ότι παίρνουμε στα σοβαρά μια πουτανα, ε σόρρυ εκδιδόμενη θέλω να πω, που ΔΕΝ θα την πηδαγαμε ούτε στο φρη (ξέρω τι λέω), όπως και ότι γράφουμε και καλά στα σοβαρά εδώ μέσα, όχι δλδ για την πλάκα μας, ή για να τρολαρουμε.
ΥΓ. ΔΕΝ αναφέρομαι στην νηματοθετρια, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
ΥΓ 2. Όσες το έχουν ρίξει σε τελείως κλειστό κύκλο, δικαίωμα τους εννοείται, ας ασχολούνται εκεί με τους αγαπουληδες και σαλιαρηδες τους, ΔΕΝ χρειάζεται την πυρφοριαση και την ξεφτιλοαγαπουλιαση, να τις βλέπουμε σχεδόν σε κάθε νήμα.