Καλησπέρα.
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτόν που δεν παίρνει κανείς στα σοβαρά εδώ μέσα, είσαι εσύ με όσα γράφεις.
Θα μπορούσα να βαρύνω πολύ το κλίμα και από την ντροπή να μην ξαναγράψεις εδώ μέσα (πάλι θα το πω, γνωρίζεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι), όμως εν αντιθέσει με εσένα σέβομαι δυστυχώς.
Τα περί πουτάνας δεν τα ακούω καν, αφού με βάση τα γραφόμενά σου, έχεις πάει με περισσότερες γυναίκες από τον Hugh Hefner και οι τσέπες σου σκίζονται από τα λεφτά.
Επειδή λοιπόν αυτά αποτελούν σενάριο sci-fi, κανένας άνθρωπος με πλούσιες εμπειρίες και οικονομική άνεση δεν έχει ανάγκη να δειχτεί, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του ρε παιδί μου!
Μόνο οι ανασφαλείς άνθρωποι με πληγωμένο εγωισμό βιώνουν την ανάγκη να προσβάλλουν τους υπόλοιπους, γιατί από το πρωί ως το βράδυ τους δέρνει το κόμπλεξ ανωτερότητας και ο μακιαβελισμός.
Ως αποτέλεσμα αυτού, ο μόνος τρόπος να νιώσει καλύτερα ένα τέτοιο άτομο, είναι να κάνει τους άλλους να αισθανθούν άσχημα διότι αυτό τους θρέφει.
Άτομα τα οποία διαφωνούν μαζί μου για τον ΧΨ λόγο, απλά δεν ασχολούνται με το νήμα.
Εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου, προμοτάρεις το νήμα μέσω hate.
Αλλά μασάει η κατσίκα ταραμά..? Που λέγατε και στα 80s..
Και δεν σου έχει δώσει κανένας το δικαίωμα να μιλάς άσχημα προς οποιαδήποτε εκδιδόμενη, ειδικά όταν ζητούσες ραντεβού από αυτήν. Γιατί εδώ είσαι απλά διπρόσωπος και εμμονικός και δείχνεις την αδυναμία σου.
Καλησπέρα και καλή Κυριακή.