AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.256
- Πόντοι
- 4.546
Εγω παντος οχι, αφου στο μενου ΔΕΝ εχει "γκροβερ " .
Αυτό θα το δίνει μόνο στον μόνιμο γαμιά, ή όταν είναι ερωτευμένη....
Αχαχα.
Εγω παντος οχι, αφου στο μενου ΔΕΝ εχει "γκροβερ " .
Καλησπέρα Αρχιδέμπορα. Ο φωτογραφος είναι πολύ καλός και μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.απορω πως ο φωτογραφος μπορεσε και εκανε την εργασια του ως φωτογραφος με τετοιο πλασμα διπλα του
Assumptions?Puo darci di no........Αυτό θα το δίνει μόνο στον μόνιμο γαμιά, ή όταν είναι ερωτευμένη....
Αχαχα.
Oui Oui.. le jarden.. a quelle elle re till ;Assumptions?Puo darci di no........
Oui out αμπραγιάζ, σεσουάρ, καρμπυρατέρ, μόνο σερί,,τρε ζολι.......μπάμιες με κοτόπουλοOui Oui.. le jarden.. a quelle elle re till ;
Καλησπέρα,Η άλλη η "ΜΙΛΦ" - προ γκρανυ, νομίζει ότι παίρνουμε στα σοβαρά μια πουτανα, ε σόρρυ εκδιδόμενη θέλω να πω, που ΔΕΝ θα την πηδαγαμε ούτε στο φρη (ξέρω τι λέω), όπως και ότι γράφουμε και καλά στα σοβαρά εδώ μέσα, όχι δλδ για την πλάκα μας, ή για να τρολαρουμε.
ΥΓ. ΔΕΝ αναφέρομαι στην νηματοθετρια, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
ΥΓ 2. Όσες το έχουν ρίξει σε τελείως κλειστό κύκλο, δικαίωμα τους εννοείται, ας ασχολούνται εκεί με τους αγαπουληδες και σαλιαρηδες τους, ΔΕΝ χρειάζεται την πυρφοριαση και την ξεφτιλοαγαπουλιαση, να τις βλέπουμε σχεδόν σε κάθε νήμα.
Τι ιγγλέζικα. 5 γλώσσες έχουν μπλέξει και η γκόμενα δεν τους κάνει το χατήρι........πως τα μιλατε τα ιγγλεζικα βρε σαταναδες
ε τι ωρα ειχε να βγει να πει την παπαρολογια του.....μου θυμιζει τις κουτσομπολες γκομενες στο σχολειο που οταν τους ριχνουν ακυρο απο την κακια τους προσπαθουν να κανουν τη ζωη πατινι στο ατομο που τους εριξε το ακυρο με οποιοδηποτε τροποAssumptions?Puo darci di no........
23 και σήμερα....
Καλά μπάνια σε όλους και καλή Κυριακή!
Που ακούστηκε... Να βιαζόμαστε να γυρίσουμε από διακοπές!!!!Credits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Bonjour Άλεξ μου.
Τελικά ΔΕΝ έχω καταλάβει εάν με έχεις δεί μία, δύο ή τρείς φορές.
ΔΕΝ φταίω εγώ, κάπου χάθηκα στην μετάφραση..
Bonjour Άλεξ μου.
Τελικά ΔΕΝ έχω καταλάβει εάν με έχεις δεί μία, δύο ή τρείς φορές.
ΔΕΝ φταίω εγώ, κάπου χάθηκα στην μετάφραση..
Πολύ όμορφη φώτο τρομερό σώμαCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Τυπε εισαι πολυ σκληρος χυστης,το καταλαβαμεΗ άλλη η "ΜΙΛΦ" - προ γκρανυ, νομίζει ότι παίρνουμε στα σοβαρά μια πουτανα, ε σόρρυ εκδιδόμενη θέλω να πω, που ΔΕΝ θα την πηδαγαμε ούτε στο φρη (ξέρω τι λέω), όπως και ότι γράφουμε και καλά στα σοβαρά εδώ μέσα, όχι δλδ για την πλάκα μας, ή για να τρολαρουμε.
ΥΓ. ΔΕΝ αναφέρομαι στην νηματοθετρια, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
ΥΓ 2. Όσες το έχουν ρίξει σε τελείως κλειστό κύκλο, δικαίωμα τους εννοείται, ας ασχολούνται εκεί με τους αγαπουληδες και σαλιαρηδες τους, ΔΕΝ χρειάζεται την πυρφοριαση και την ξεφτιλοαγαπουλιαση, να τις βλέπουμε σχεδόν σε κάθε νήμα.
Αυτή η φωτό είναι απλά λιτά και απέριττα για κάδροCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42