trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
απλα εχει διαφορα φασης π/2Χρονοκαθυστέρηση, είμαστε στην season 2024...
απλα εχει διαφορα φασης π/2Χρονοκαθυστέρηση, είμαστε στην season 2024...
Καλησπέρα,
Καλό είναι να μην γραφεις σε πληθυντικό, τα γραφόμενα σου προφανώς αντικατοπτριζουν προσωπικές σου απόψεις, σεβαστές όταν γράφονται σε α' ενικό. Όταν όμως προσπαθείς να περάσεις με τον πληθυντικό ότι με τις απόψεις σου συντάσσονται και οι υπόλοιποι χάνεις την μπάλα.
Καλή Αρχή Μαρία. Καλές Δουλειές και απο μένα.. Μεγάλη Εβδομαδα του 23 θα σου στείλω μήνυμα. Μετά θα μπω Χειρουργείο... δεν το ξέρω ακόμα..θα το νιώσω όμως.. Επισης σε 20 μέρες θα σε προτείνω σε ενα φίλο μου. Δεν το ξερεις ακόμα.. Εμεις θα γνωριστούμε σε ενα χρόνο.. Τεκίλα τον λένε.. μετά θα το αλλάξει το όνομα..Σε ευχαριστώ βουνό μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ ευχαριστώ
Αυτό θα το δίνει μόνο στον μόνιμο γαμιά, ή όταν είναι ερωτευμένη....
Αχαχα.
Καπως ετσι σε κοβω να εισαι μπρο καθε φορα που ποσταρεις εδω.
Σπάω πλάκα με τα ναυάγια πυρφόρους.
Τώρα ΑΝ ανήκεις και εσύ σε αυτούς, δικό σου πρόβλημα.
Καλημέρα @dimigoall μου..Καλημέρα δεσποινίς
Να βάλω καφεδάκι ?
Καλημέρα @dimigoall μου..
Βάλε ένα freddo expresso σκέτο με 2 κουταλιές ζάχαρη και αφρόγαλο χτυπημένο στο χέρι..
καλημέρα τρέλα!!!!Κενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
Άκου αφρογαλο χτυπημένο στο χέρι,,,,, δεν συμφέρεις σαν πελάτισσα !!!Καλημέρα @dimigoall μου..
Βάλε ένα freddo expresso σκέτο με 2 κουταλιές ζάχαρη και αφρόγαλο χτυπημένο στο χέρι..
Καλημέρα @dimigoall μου..
.....freddo ειπε !!!
.... πολύ υλικό προβλέπεται και για σήμερα .
Σε λίγο θα μας ζητήσει και παξιμαδάκια.....freddo ειπε !!!
.....στη μαρμιτα τον φτιαχνεις τον καφε κ σερβιρεις με κουταλα?!?!!?Σε λίγο θα μας ζητήσει και παξιμαδάκια
Ότι είχα έβαλα