dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.124
- Πόντοι
- 22.936
Καλημέρα @dimigoall μου..Καλημέρα δεσποινίς
Να βάλω καφεδάκι ?
Καλημέρα @dimigoall μου..
Βάλε ένα freddo expresso σκέτο με 2 κουταλιές ζάχαρη και αφρόγαλο χτυπημένο στο χέρι..
καλημέρα τρέλα!!!!Κενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
Άκου αφρογαλο χτυπημένο στο χέρι,,,,, δεν συμφέρεις σαν πελάτισσα !!!Καλημέρα @dimigoall μου..
Βάλε ένα freddo expresso σκέτο με 2 κουταλιές ζάχαρη και αφρόγαλο χτυπημένο στο χέρι..
Καλημέρα @dimigoall μου..
.....freddo ειπε !!!
.... πολύ υλικό προβλέπεται και για σήμερα .
Σε λίγο θα μας ζητήσει και παξιμαδάκια.....freddo ειπε !!!
.....στη μαρμιτα τον φτιαχνεις τον καφε κ σερβιρεις με κουταλα?!?!!?Σε λίγο θα μας ζητήσει και παξιμαδάκια
Ότι είχα έβαλα
Κουλουράκια κανέλας παρακαλώ ή κρουασάνακι βουτύρου.Σε λίγο θα μας ζητήσει και παξιμαδάκια
Ότι είχα έβαλα
....τουλαχιστον, γιατι με την οικονομικη δυσπραγια της εποχης δεν τολμω να σκεφτω πως εκανε τα "παξιμαδια"Κουλουράκια κανέλας παρακαλώ ή κρουασάνακι βουτύρου.
Παξιμάδια με τόν καφέ;τί είμαστε; τίποτα χουφταλα;
Πώς επικοινωνούμε,?Κενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
Σου έστειλα pmΚενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
Ναι εγωΚαλησπέρα υπάρχει κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο παρακαλώ
Στην κοπέλαΝαι εγω
....6978.......στείλε pm!!!!!!
Θα το ηθελαΚενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?Κενό στις 19:45-20:45 κατόπιν ακύρωσης..
Κουλουράκια κανέλας παρακαλώ ή κρουασάνακι βουτύρου.
Παξιμάδια με τόν καφέ;τί είμαστε; τίποτα χουφταλα;
Κύριοι....τουλαχιστον, γιατι με την οικονομικη δυσπραγια της εποχης δεν τολμω να σκεφτω πως εκανε τα "παξιμαδια"
τύπε σοβαρά τώρα?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?