thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 456
Το σχόλιό μου από την αρχή έως το τέλος είχε ειρωνικό χαρακτήρα..
Το σχόλιό μου από την αρχή έως το τέλος είχε ειρωνικό χαρακτήρα..
αραξε δικεμ σε λιγακι θα σαι και καινουριοςΦίλε μου συγγνώμη για τα κεφαλαία απλά είμαι κενουργιος σχετικά εδώ
λες νάχουν πρόβλημα στην εύρεση τρίτου και ψάχνουν ???????????????προσφερομαι ταμαλλα για τριτος της παρεας
δε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?λες νάχουν πρόβλημα στην εύρεση τρίτου και ψάχνουν ???????????????
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
Δεν γνωρίζω. Αν ενδιαφέρεσαι , ρώτα τες..... εκτός αν ντρέπεσαιδε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?
Για να τον ακούσω..Γιατί φωνάζεις τύπε ?![]()
δε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?
εμεις τι προσφερουμε σε εσας η στις κυριες?Εσείς τι προγραμματάκι προσφέρετε;![]()
Μπλέ.εμεις τι προσφερουμε σε εσας η στις κυριες?
Fanta μπλε ;
δεν κατανοω τα γραφομενα σας γεροντα, μαλλον φταιει η διαλεκτος που χρησιμοποιουμε εμεις οι νεοι.Προσπαθειστε να μιλησετε λιγο trendy,sexy, προοδευτικα, το επιβαλλει και το ταιμινγκ της εποχης μας
Μια ερώτηση: πως βουτάς το πέος μέσα στο μπουκάλι αφού η τρύπα του μπουκαλιού είναι μικρή ;o μυθος με τη fanta μπλε ειναι οτι σκοτωνει το std αφου την πιεις η αφου βουτηξεις το πεος σου μεσα στο μπουκαλι να μουλιασει?
Κανεις πραγματογνωμων?
Ευκολακι.Μια ερώτηση: πως βουτάς το πέος μέσα στο μπουκάλι αφού η τρύπα του μπουκαλιού είναι μικρή ;
o μυθος με τη fanta μπλε ειναι οτι σκοτωνει το std αφου την πιεις η αφου βουτηξεις το πεος σου μεσα στο μπουκαλι να μουλιασει?
Κανεις πραγματογνωμων?
Mε κουλουράκι σμυρνέϊκο μαζί για γεύση ή άνευ?Με βάση τα λεγόμενα των ειδικών, στο συγκεκριμένο νήμα, βάζεις το καυλι σου, μέχρι την ρίζα, μέσα σε ποτήρι με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, κι όλα ταμάμ.
Παξιμάδι γλυκάνισου στον καφέ του ερωτιάρη.Mε κουλουράκι σμυρνέϊκο μαζί για γεύση ή άνευ?