DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.921
Ανέκαθεν ήμουν...μετατραπηκες σε μηχανη στυψιματος και δεν αφηνεις ουτε σταγονα?
Ανέκαθεν ήμουν...μετατραπηκες σε μηχανη στυψιματος και δεν αφηνεις ουτε σταγονα?
Κάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!μετατραπηκες σε μηχανη στυψιματος και δεν αφηνεις ουτε σταγονα?
μπα δεν αξιζει too much trouble for nothing!!!!Κάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!
Εγώ είμαι ακούραστη ούτως ή άλλως..μπα δεν αξιζει too much trouble for nothing!!!!
αν σηκωθει το λαβαρο της επαναστασης πρεπει να μπει και στην καταλληλη βαση.....μονο το ανυψωτικο μηχανημα δεν επαρκειΕγώ είμαι ακούραστη ούτως ή άλλως..
Έχεις κι ένα δίκιο..δεν θα πω ψέματααν σηκωθει το λαβαρο της επαναστασης πρεπει να μπει και στην καταλληλη βαση.....μονο το ανυψωτικο μηχανημα δεν επαρκει
τρελος ειμαι παντα εχω δικιο (οτι θελω κανω/λεω)Έχεις κι ένα δίκιο..δεν θα πω ψέματα
Δηλαδης, να έχω τον ευτυχη μου να καλοπαιρνα και τα χέρια και η γλώσσα μου να είναι τιμωρία... Nope.Κάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!
Πόσο ακούραστη? χαχαΕγώ είμαι ακούραστη ούτως ή άλλως..
Έχω κάνει πολύ παραπάνω αλλά δεν θέλω να πω αριθμό χαχαχΠόσο ακούραστη? χαχα
Γιατί σε μέρα περιόδου, πρώην μου ύστερα από χαμένο στοίχημα (που εμπλέκεται gothic metal μέσα, ίσως σου πω από κοντά) ήταν με το ρολόι 70 λεπτά
Προφανώς δεν ξαναέζησα κάτι αντίστοιχο. Μία, μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.
Μια χαρά ....συνέχισε το έτσι.....ρόμπα θα γίνω στην παραλία....Καλώς κακώς το πλάσμα που λέγεται άντρας δεν είναι ζώο, αυτό είναι μύθος. Σκοπός είναι να ερεθίσεις ΚΑΙ το μυαλό, μετά το σώμα ακολουθεί από μόνο του.
Εννοείται υπάρχει και η κατηγορία που δεν ενδιαφέρεται για αυτό, δεν το συζητώ. Όμως δεν είστε ζώα ομορφιές μου όπως και να το κάνουμε.
Μισό να κάνω ένα παγωμένο ντουζΈχω κάνει πολύ παραπάνω αλλά δεν θέλω να πω αριθμό χαχαχ
Πατουσακια για φουτζομπ και χυσιμοΟρίστε και τα πατουσάκια ..
Πες το μου σε μήνυμα.. κανείς δεν θα το μάθει χαχαΈχω κάνει πολύ παραπάνω αλλά δεν θέλω να πω αριθμό χαχαχ
Έχω κάνει πολύ παραπάνω αλλά δεν θέλω να πω αριθμό χαχαχ
Επιβεβαιωμένο 100%, έχεις μάρτυρα...Εγώ είμαι ακούραστη ούτως ή άλλως..
Κυριακάτικα λοιπόν θα σας ζαλίσω με φωτογραφικό υλικό..και καλά να πάθετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι όχι μη, δε θέλουμε.. Ε καλά, αν επιμένεις μη σου χαλάσουμε το χατήρι
Ωχ ωχ κρύβε λόγια.. θυμάμαι και θυμάσαι!Επιβεβαιωμένο 100%, έχεις μάρτυρα...
Ευχαριστούμε πολύ.Κυριακάτικα λοιπόν θα σας ζαλίσω με φωτογραφικό υλικό..και καλά να πάθετε.
Δώρο αδωρο αν δεν έχει τις όμορφες θηλές σουΚυριακάτικα λοιπόν θα σας ζαλίσω με φωτογραφικό υλικό..και καλά να πάθετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: